2022 CFMOTO ZFORCE 1000 Sport

2022 CFMOTO ZFORCE 1000 Sport

15.11.2021

2022 CFMOTO ZFORCE 1000 Sport  este un SSV sport conceput pentru pilotare sportiva si se bazeaza pe un motor 90cp V-twin, racit cu lichid, 8 valve, prevazut cu filtre si prefiltre de ulima ora. Acest vehicul 4x4 de teren din familia de SxS-uri CFMOTO detine un sasiu modern si un pachet de dotari cuprinzator pentru a va oferi cea mai buna experienta de riding pe teren dificil. Motorul vine cuplat la o cutie automata CVT. Cadrul din otel de inalta rezistenta dintr-o singura piesa a fost optimizat. Suspensia fata cu brat dublu in A, cursa 11 inch si suspensia spate independenta QUADLINK, lungimea cursei 11.8 inch, ambele cu amortizoare pe ulei reglabile, contribuie la manevrabilitate excelenta in orice situatie. La acestea se adauga franele pe discuri hidraulice pentru o putere de stopare superioara. 

Pachetul standard al lui ZFORCE 1000 Sport include faruri LED de inalta intensitate RIDEVISION & DRL, stopuri cu LED-uri si scuturi de protectie complete. Caracterul utilitar al vehiculului este subliniat prin dotarea cu troliu de capacitate 1587 kg, carlig remorcare 2 inch, portbagaj spate de capacitate 99 kg. Comunicarea pilot - vehicul se realizeaza cu ajutorul unui instrumentar de bord multifunctional PULSE cu display TFT color, doua moduri. Riderul beneficiaza de asistenta electrica: control al acceleratiei Electronic Throttle Control si servodirectie Quick-Ratio variable Electronic Power Steering, plus pornire electrica. ZForce 1000 Sport are garda la sol 12.2” si vine echipat cu jante beadlock din aluminiu 14 inch si anvelope 27 inch radiale, acoperis, priza DC si porturi USB. Toate acestea au ca rezultat un model side-by-side de ultima generatie, dezvoltat pentru a va insoti pe cele mai dificile drumuri off road, in intreceri cu prietenii sau competitii de profil. 

Gama de SxS-uri CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt

Te-ar putea interesa si:

Colectia KTM PowerWear 2024. Pregateste-te de curse! 

KTM a lansat noi echipamente pentru racing!  Fiecare motocicleta KTM care iese de pe linia de productie beneficiaza de componente best-in-class, R&D si ani lungi de expertiza in domeniu. La fel stau lucrurile si cu colectiile KTM PowerWear. Pen...

CITESTE MAI MULT