2022 Aprilia Lineup: 5 modele entry-level 125cc

2022 Aprilia Lineup: 5 modele entry-level 125cc

13.06.2022

APRILIA RX 125 & SX 125 | Cele mai distractive motociclete Aprilia pentru riderii incepatori

Pasiunea pentru motocicletele Aprilia adesea se dezvolta de timpuriu, iar brandul italian a dedicat riderilor la inceput de drum cinci modele magnifice apartinand clasei 125cc, caracterizate prin performanta dovedita si pilotare distractiva si carora nu le lipseste „gustul” pentru racing.

Cum iti alegi prima motocicleta Aprilia?

In primul rand, pentru a alege motocicleta Aprilia potrivita pentru tine, este esential sa cunosti foarte bine principalele caracteristici ale fiecarui model - sasiu, tehnologie, siguranta. Aceste cateva repere te pot ajuta sa iei decizia corecta, in functie de stilul de riding si preferintele proprii.

APRILIA SX 125: Paseste in lumea MOTARD!

Noua motocicleta Aprilia SX 125 este una dintre cele mai eficiente din categoria sa. Rapida si usoara, ofera performanta de top pentru intreaga clasa, multumita noii motorizari. Este un model Aprilia autentic optimizat in termeni de caracteristici si design, pregatit sa ofere emotii oricui apuca de ghidon.

APRILIA RX 125: O motocicleta pentru riderii tineri, sportivi si exigenti

Aprilia RX 125 este cea mai recenta mostenitoare a istoriei de succes a brandului, dominand competitiile off-road. Reputatia sa puternica a fost cladita de-a lungul anilor multumita motocicletelor de inalta performanta si de greutate redusa care ofera o pilotare distractiva atat pe strada, cat si pe drumuri off-road. O motocicleta Aprilia autentica imbunatatita din punct de vedere al designului, echipamentelor si motorului, pregatita sa ofere emotii oricui urca in sa.

APRILIA RS 125: Un model sportbike destinat pilotilor novici
RS 125: motocicleta entry-level care ilustreaza caracterul sportiv Aprilia vine pentru sezonul 2022 cu forme si tehnologie de ultima ora. ADN-ul de curse ramane neschimbat pentru o infuzie sanatoasa de adrenalina. Aprilia RS 125 imbina in mod concentrat stilul cu puterea, in timp ce motorizarea mai generoasa si componentele avansate indeplinesc exigentele riderilor experti in racing. Usor de pilotat si gestionat de catre tinerii pasionati de viteza.

APRILIA RS 125 & TUONO 125 | Emotie, viteza si senzatii tari pentru riderii la inceput de drum

APRILIA RS 125 GP REPLICA: Bucura-te oriunde de emotiile circuitului

Alaturi de noua Aprilia RS 125 GP Replica, experimentati emotiile pilotarii competitive. Nascuta pe pista, aceasta motocicleta de greutate usoara dispune de un cadru din aluminiu, un motor nou conform Euro 5, cea mai avansata tehnologie si ergonomie a unui sport bike autentic. Nu este de mirare ca agila RS 125 GP Replica stabileste standardele pentru riderii tineri in termeni de stil, adrenalina si performanta atat pe strada, cat si pe circuit.

APRILIA TUONO 125: Senzatii extreme

Aprilia Tuono 125 este o motocicleta dinamica de greutate redusa si poate reprezenta alegerea perfecta pentru riderii tineri care cauta un model sport bike performant si cu personalinate indrazneata. Proiectata si construita in Italia, motocicleta Tuono 125 impresioneaza prin designul sau atractiv, sasiul superb si motorul potent.

Gama de motociclete Aprilia este disponibila si pe ATVRom Bucuresti

Te-ar putea interesa si:

2024 Husqvarna 701 Supermoto

Motocicleta Husqvarna 701 Supermoto 2024 aduce adevaratul spirit al pilotarii Supermoto in strada. Motorul monocilindru puternic din dotare livreaza performanta greu de egalat pe asfalt.Cu o greutate usoara, perfect echilibrat si echipat cu cele ma...

CITESTE MAI MULT