ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2021 Polaris Scrambler 850


2021 Polaris Scrambler 850
  16.09.2020

ATV-ul Scrambler 850 din familia Polaris Offroad 2021 se diferentiaza de multi concurenti prin acceleratia rapida, usurinta in a aborda virajele mai stranse si va impinge limitele la extrem ori de cate ori se iveste ocazia.

Polaris Scrambler 850 se bazeaza pe un sasiu puternic si este construit sa ofere performanta sportiva indiferent de dificultatea terenului practicat. Acest ATV 850cc duce experienta de riding la un alt nivel prin depasirea obstacolelor diverse, fie ca este vorba despre o mlastina sau despre busteni, zone cu pietris sau stanca. Este posibil datorita garzii la sol impresionante, de 11.5”.

Suspensia spate exclusiva (Rolled Independent Rear Suspension) calibrata pentru performante sportive si control optim la viteza mare favorizeaza un confort sporit, astfel incat pilotul se va bucura de o plimbare lina.

Datorita latimii de 48.6”, Polaris Scrambler 850 faciliteaza accesul unde alte vehicule nu vor ajunge niciodata! Portiunile inguste nu sunt o problema, iar tractiunea si stabilitatea dovedite sunt o garantie a faptului ca poti accelera si efectua viraje cu mai multa incredere. Un ATV Polaris ideal pentru veteranii sportului, dar si pentru riderii cu mai putina experienta care doresc sa isi valorifice potentialul in off road.

Sistemul de evacuare tunat contribuie la o livrare lina a puterii. Motorul ProStar 2 cilindri, SOHC, 4 timpi dezvolta 78 cai putere, ceea ce iti garanteaza o tura antrenanta pe traseele off road preferate!

 

Tag-uri

polaris scrambler 850, atv 850cc, off road, atv polaris,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate