Line-up 2021 Polaris Ranger

Line-up 2021 Polaris Ranger

13.08.2020

SxS-urile Polaris Ranger reprezinta alegerea cea mai populara printre fermieri si entuziasti off road de mai bine de o decada. Aceasta gama de side-by-side Polaris cu accentuat caracter utilitar este apreciata pentru puterea greu de egalat, confortul la pilotare si echipamentele moderne. Numarul 1 cel mai bine vandut SxS utilitar isi extinde dominatia in sezonul 2021 prin lansarea unei noi generatii de modele: RANGER XP 1000 Trail Boss si RANGER XP 1000 Northstar Trail Boss. In plus, imbunatatirile aduse gamei Ranger sunt subliniate de upgrade-urile aduse lui Ranger 1000, XP 1000 si XP 1000 Northstar.

Line-up-ul 2021 RANGER include caracteristici premium si editii limitate. Iata in ce consta noile featuri:

  • Ambreiaj optimizat - toate modelele 2021 RANGER XP 1000 beneficiaza de componente noi pentru a asigura cu 50% mai multa durabilitate. Riderii vor petrece mai mult timp pe traseu si mai putin timp in service.
  • Sasiu mai puternic si longevitate mai mare pentru suspensii. Sasiul modelelor Ranger 1000 si XP 1000 are un design revizuit, astfel incat aceste vehicule de teren vor fi la inaltime indiferent de sarcinile la care le veti supune.
  • Lumini LED. Sistemul cu LED vine standard pentru modelele Trail Boss si Northstar Ultimate si este inclus in pachetul Ride Command pentru Ranger XP 1000. Pilotul va putea extinde timpul de lucru sau de recreatie in off road pentru ca vizibilitatea este sporita in conditii de lumina slaba.
  • Anvelope 29-inch Maxxis – Trail Boss si Northstar Ultimate beneficiaza de garda la sol inalta, un plus de tractiune si stabilitate in curbe pentru a infrunta orice provocare pe traseu.
  • Jante 14-inch din aluminiu – dotare standard pe toate modelele RANGER XP 1000 in 2021.
  • Accesorii – farurile cu LED sunt disponibile optional in kitul pentru modelele RANGER XP 1000, compatibil si cu modelele anterioare. Polaris ofera pentru RANGER 1000 si un kit care asigura control imbunatatit al vitezei. 
  • Grafica si vopsea premium – Riderii au mai multe optiuni pentru a-si upgrada stilul in functie de preferinte. 

Te-ar putea interesa si:

2025 BRP Lynx Lineup

BRP Lynx aduce in sezonul 2025 doua noi modele trail, in timp ce lineup-ul Brutal se distinge de snowmobilele crossover Xterrain si se extinde. De asemenea, gama Shredder conceputa pentru riding prin zapada adanca adauga caracteristici noi. Proasp...

Citeste mai mult