2021 Kawasaki Ninja 400

2021 Kawasaki Ninja 400

09.02.2021

Motocicleta 2021 Kawasaki Ninja 400 dispune de cea mai mare cilindree in categoria sa, 399 cc, cu puterea sofisticata a motorului compact cu 2 cilindri paraleli. Ergonomia superba si perfomanta de top in clasa din care face parte contribuie la o experienta de riding agreabila, in special pentru pilotii incepatori.

Saua ingusta de inaltime joasa si stylingul agresiv cu faruri LED fac din Ninja 400 optiunea ideala pentru cei care se pregatesc sa intre pe scena pilotarii sportive. Motorul vine cuplat la o cutie cu 6 viteze moderna. Printre cele mai importante caracteristici ale acestei motociclete Kawasaki din sezonul 2021 se numara suspensia spate Uni-Trak, franele pe disc puternice, ABS, instrumentar multifunctional, indicator economic, sistem Ergo-Fit, ambreiaj Assist & Slipper. Designul este inspirat de motocicletele supersport mai mari. Controlul si manevrabilitatea sunt asigurate de echiparea cu un cadru nou Trellis usor din otel de inalta rezistenta, cu design asemanator cu cel al modelului hypersport Ninja H2.
Ninja 400 este disponibil cu 3 scheme de culoare distincte: albastru-negru (Pearl Nightshade Teal/Metallic Spark Black), rosu (Passion Red), gri (Metallic Graphite Gray/Metallic Magnetic Dark Gray).

Te-ar putea interesa si:

Colectia KTM PowerWear 2024. Pregateste-te de curse! 

KTM a lansat noi echipamente pentru racing!  Fiecare motocicleta KTM care iese de pe linia de productie beneficiaza de componente best-in-class, R&D si ani lungi de expertiza in domeniu. La fel stau lucrurile si cu colectiile KTM PowerWear. Pen...

CITESTE MAI MULT