ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania Campanie Colinda cu noi

Side-by-side Polaris RZR Pro XP 2020


Side-by-side Polaris RZR Pro XP 2020
  03.03.2020

Modelul Polaris RZR PRO XP se alatura in 2020 familiei de  vehicule side-by-side sport si este capabil sa duca experienta de riding in off road la un alt nivel. Cu design modern special conceput pentru cele mai dure conditii de teren, acest SSV Polaris se bazeaza pe o combinatie excelenta intre performanta si capacitati.

Modelul RZR are numeroase victorii in palmares, iar ADN-ul de invingator a fost infuzat noului side-by-side prin motorul ProStar capabil sa livreze 181 cai putere. In plus, acest SXS detine suspensii de incredere cu amortizoare optimizate FOX® 2.5 Podium Live Valve pentru manevrabilitate crescuta in viraje si confort sporit indiferent de situatie.

Cockpit-ul spatios si confortabil si pozitia de pilotare ergonomica sunt alte doua atuuri de care pot dispune pasionatii de off road care isi doresc in garaj un side-by-side de ultima generatie Polaris cu care sa se aventureze fara frica inclusiv pe sectiuni tehnice, cu grad marit de dificultate.

In alta ordine de idei, luminile LED imbunatatesc vizibilitatea pe timp de noapte si confera „bestiei” un look pe masura performantelor. Finisajele premium alaturi de pachetul de lumini creeza un aspect agresiv, de pradator off road.

Nu este deloc de neglijat aspectul spatiului destinat depozitarii. Inginerii Polaris au optat pentru un spatiu mai larg de stocare pentru a veni in ajutorul pilotilor.

Puterea bruta, constitutia robusta si componentele de calitate inalta definesc noul Polaris RZR PRO XP, care imprumuta de la RS1 si de la Turbo S cele mai importante calitati. Curea cu durata de viata mai lunga, transmisie imbunatatita, tehnologia revolutionara Ride Command, interfata prietenoasa cu riderul prin panoul de instrumente cu ecran touch de 7 inch. Nu in ultimul rand, SXS-ul Polaris RZR PRO XP vine prevazut din fabrica cu sistemul audio Rockford Fosgate, conceput special pentru platforma PRO XP.

 

Tag-uri

side by side, polaris, polaris rzr pro xp,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate