Review 2020 ATV CF Moto CForce 520

Review 2020 ATV CF Moto CForce 520

18.02.2020

Gama de ATV-uri utilitar-recreationale CF Moto include modele midsize printre care CForce 520, disponibil in variantele cu sasiul lung si cu sasiu scurt.

Modelul de baza CF Moto CForce 520S este un partener potrivit pentru munca sau plimbari de agrement si atrage atentia prin designul modern si atractiv, cu multiple scheme de culoare. Acest ATV 500cc vine echipat cu un motor de 495cc 34cp, foarte eficient si suficient de puternic pentru o experienta de pilotare antrenanta pe orice tip de teren. In plus, pachetul standard cuprinde suspensii independente cu brat dublu de tip A fata/spate, frane hidraulice, o cutie de viteze automata CVT de inalta performanta si un rezervor incapator de 15L. Toate acestea fac din CForce 520S o optiune inspirata pentru pasionatii senzatiilor tari off road, un ATV de incredere care nu va va lasa niciodata la greu. Versiunea cu sasiu lung  CForce520L poate acomoda in conditii optime de confort pilotul si un coechipier dornic de aventura pe trasee dificile.

Modelul este disponibil si cu servodirectie EPS - rolul acesteia este de a reduce oboseala resimtita de rider pe parcursul unei zile lungi de explorare sau de munca. Din dotarile standard mai fac parte urmatoarele: troliu, jante de aluminiu, bila de remorcare, anvelope de 25inch CST ABuzz, iar pentru varianta cu sasiu lung este disponibil inclusiv spatar pentru pasager.

In concluzie, fie ca faci parte din veteranii off road-ului si cauti un ATV de putere mediu nou, excelent dotat, fie ca esti un rider la inceput de drum, modelele CForce 500cc vin cu performante dovedite pentru a-ti oferi experienta de pilotare la care visezi. Nu in ultimul rand, intreg lineup-ul de ATV-uri CF Moto se caracterizeaza printr-un raport excelent pret vs. calitate, avand in vedere ca producatorul ofera standard multe dotari care la modelele concurente se regasesc ca accesorii optionale.

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Ninja 500

Ninja 500 este un sportbike nou in familia Kawasaki, care va atrage imediat atentia atunci cand il pilotati pe strazile aglomerate datorita styling-ului agresiv in stilul consacrat de Ninja. Tonul il da motorul in 2 cilindri 451cc capabil sa ofere pe...

CITESTE MAI MULT