2019 Kawasaki MULE PRO-MX

2019 Kawasaki MULE PRO-MX

24.10.2018

Kawasaki a lansat modelele de SXS-uri utilitare din familia Mule, iar modelul din gamă care ne-a atras cel mai mult atenția este 2019 Kawasaki Mule Pro-MX.

Constructorul de renume continuă să extindă seria Mule Pro prin aditia noului side by side Mule Pro-MX în lineup-ul de modele utilitare UTV Kawasaki Mule 2019. Modelul de talie medie oferă mai multe posibilități de recreație și vine cu un design regândit pentru a renunta la orice elemente în plus. Ca rezultat, acest Side-by-Side mid-size compact se distinge drept o alegere inspirată pentru muncă și agrement.

 

Modelul 4x4 2019 Kawasaki MULE PRO-MX™ și varianta Mule Pro-MX EPS LE pot acomoda în condiții optime doi pasageri.

Motorizarea cu un singur cilindru 695cc pe injecție furnizează putere și cuplu de top, iar în completare inginerii Kawasaki au optat pentru servodirectia Kawasaki Electronic Power Steering (EPS) și un sistem de frânare eficient pe discuri puternice.

În contrast cu modelele full-size Mule, linia Mule Pro-MX se distinge prin ampatamentul mai mic, suficient de lat pentru a crea o platformă solidă în combinație cu motorul performant și pentru a deveni o opțiune ideală în orice condiții de drum.

 

Noile Kawasaki MULE PRO-MX au fost proiectate și dezvoltate pentru a oferi pasionaților de vânătoare, de pescuit și fermierilor sau amatorilor de senzații tari în timpul liber performanțele offroad de care au nevoie pentru a străbate kilometri întregi de teren accidentat, greu practicabil.

Modelul UTV MULE PRO-MX se inspiră din design-ul camionetelor în stil pickup truck, iar bordul se aseamănă cu cel al autovehiculelor.

Capacitatea de tractare și remorcare înaltă și spațiul larg de depozitare creează din acest vehicul 4x4 offroad un aliat perfect pentru cele mai solicitante sarcini de muncă. Ampatamentul, suspensiile independente cu arc dublu față și spate, cadrul tunat Shinari și multe alte dotări contribuie la performanțele acestui UTV Kawasaki.

 

 

Motorul 956cc SOHC, 4-valve, 4 timpi, răcire pe lichid furnizează o accelerație lină și un cuplu impresionant. Sistemul pe injecție înlesnește o livrare instantă a puterii.

Cuplul 43 ft. lb. contribuie la putere sporită când vehiculul rulează încărcat la maxim, dar și la o accelerație excelentă și agilitate de excepție în combinație cu ambreiajul centrifugal și transmisia Continuously Variable Transmission (CVT). De asemenea, acest model UTV MULE PRO-MX asigură control îmbunătățit și o abordare cu încredere chiar și în cazul manevrelor dificile de coborâre în pantă.

 

 

Structura motorului a fost gândită să ofere longevitate și performanță și protejează elementele de rugină și de expunerea la praf. Pentru fiabilitate îmbunătățită, sistemul ECU a fost montat în interiorul unei cutii. Mai mult de atât, sistemul de injecție a combustibilului reglează în mod automat cantitatea optimă de carburant pentru o livrare cât mai stabilă și constantă a puterii. Rezervorul dispune de o capacitate de aproximativ 36 de litri (9, 5 galoane) și a fost poziționat la distanță de roți pentru a minimaliza pericolul diverselor resturi vegetale etc. de pe traseu.

Cutia CVT tunată special este complimentată de un sistem de ambreiaj centrifugal cu rol în obținerea unei acceleratii line, tracțiune maximă și manevrabilitate precisă. Cutia CVT este „îmbrăcată” cu o suprafață cromată dură pentru rezistență. Cureaua de asemenea asigură o durată de serviciu mai lungă. Transmisia CVT este combinată cu sistem electric cu moduri selectabile 2WD/4WD și diferențial spate blocabil.

Șasiul și suspensiile - cadrul tunat Shinari contribuie la o manevrabilitate incredibilă și la un confort sporit. Amortizoarele moderne față spate absorb orice impact astfel încât veți sfida obstacolele cu un minim efect asupra șasiului.

Anvelope - MULE PRO-MX vine echipat cu anvelope 25 inch și jante 12 inch.

Cauciucurile mari 25 inch Duro Frontier contribuie la o tracțiune mărită și se integrează în aspectul per ansamblu al acetui model utilitar Kawasaki. O altă particularitate constă în garda la sol mare.

Variantele în ediție MULE PRO-MX™ EPS și EPS CAMO vin cu jante din oțel, în vreme ce versiunea MULE PRO-MX™ EPS LE dispune de roți din aluminiu.

Capacitatea mare de încărcare recomandă acest UTV pentru cele mai dificile aplicații de muncă, fie că vorbim de transport de unelte, materiale sau de activități agrare (Mule Pro-MX poate fi dotat, la fel ca restul modelelor din gamă, cu accesorii diversificate).

La interior, inginerii Kawasaki au implementat ROPS - Roll Over Protection System ce include mânere pentru pasager și apărători.

Kawasaki pune la dispoziție peste 40 de accesorii diferite și 5 pachete de accesorii care permit personalizarea modelului Mule Pro-MX în funcție de necesități.

MULE PRO-MX™ este disponibil cu mai multe scheme de culoare. De exemplu, ediția MULE PRO-MX EPS aduce o schemă cromatică Timberline Green (verde) sau Bright White (alb).

 

 

 

 

Te-ar putea interesa si:

Snowmobile Lynx 2024 - caracteristici principale, upgrade-uri si design

Snowmobilele BRP Lynx 2024 ofera imbunatatiri in zona de sasiu si caracteristici aduse la ultimele standarde. Modelele din gamele Rave, Shredder, Ranger si Xterrain sunt special concepute pentru performanta prin zapada adanca, aproape intreg lineup-u...

CITESTE MAI MULT