Lineup 2019 Can-Am ATV – UTV

Lineup 2019 Can-Am ATV – UTV

04.06.2018

Can-Am se numara printre liderii care nu contenesc in a inova si surprinde piata cu produse performante, fideli angajamentului de a veni cu gameATVsi UTV diversificate, moderne.

 Lineup 2019 Can-Am ATV 

 

 

Vehiculele all-terrain Can-Am Outlander si Renegade din noul lineup 2019 au fost re-proiectate si aduc detalii suplimentare atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic.

ATV-urile 2019 Can-Am Outlander 1000R (alaturi de versiunea MAX) si Renegade 1000R se particularizeaza prin motorul Rotax V-Twin 91 cai putere si dispun totodata de imbunatatiri la sistemul inteligent Throttle Control (iTC) cu trei moduri Sport / Standard / Work.  

Suspensiile recalibrate cu brat frontal de tip A, bara de protectie fata si suspensie independenta spate TTI (Torsional Trailing) asigura o cursa generoasa si un plus de latime, avand rol in crearea unei manevrabilitati de mare precizie, confort sporit si control imbuntatit pe toate modelele Outlander de capacitate 650 cc si mai mare, precum si pe toate ATV-urile Renegade. Multitudinea optimizarilor faciliteaza aventuri de neuitat in medii off road diversificate. De mentionat este si design-ul exterior alaturi de capacitatea de remorcare de 750 kg (650-lb.).

Atat modelul Outlander 650, cat si Outlander 850 beneficiaza de update-urile implementate familiei din care fac parte, cu mentiunea ca acum se redefinesc in termeni de accesibilitate, fiind disponibile la un pret mai avantajos. Sunt modele reprezentative pentru clasa in care se incadreaza si poseda putere fara egal.

Gama de ATV-uri 6x6 Outlander MAX 2019 se bucura de optimizarile aplicate modelelor cu unu si doua locuri, inclusiv de noile suspensii si ampatament mai lung de 90 inch (228.6 cm), fapt ce reflecta un plus de confort si control. Scaunul detasabil pentru pasager (in configuratia MAX) confera versatilitate proprietarului care nu exclude posibilitatea de a impartasi pasiunea pentru off road cu un alt entuziast, prieten sau membru al familiei.

Lineup 2019 Can-Am ATV – UTV - atv

Designul include acum un nou grilaj frontal si preia anumite caracteristici din familia de vehicule de tip UTV Maverick X3, cum ar fi de exemplu colturile proeminente ale barei de protectie din aluminiu, rotile specifice si aparatoare de noroi.

Lineup 2019 Can-Am ATV – UTV - utv

Producatorul canadian nu a neglijat importanta aspectului, astfel incat ATV-urile Can-Am dispun de 8 scheme de culoare atractive:

  • Auriu, Negru & Can-Am Red — Outlander X mr 1000R / Renegade X mr 1000R
  • Pure Magnesium Metallic — Outlander MAX 6X6 XT 1000
  • Carbon Black & Sunburst Yellow — Outlander XT-P 850 / X-TP 1000R / MAX XT-P 850 / MAX 1000R
  • Boreal Green — Outlander MAX Limited
  • Hyper Silver — Outlander XT 570 / MAX XT 570
  • Negru, Gri & Sunburst Yellow — Renegade X xc / Renegade X mr
  • Negru & Can-Am Red — Outlander XT 650 / XT 850 / XT 1000R / MAX XT 650 / MAX XT 850 / MAX XT 1000R.

2019 Can-Am Side-By-Side

Numeroasele avansuri tehnice disponibile pe modelele SXS Can-Am care fac parte din gama utilitar-recreationala Defender (Traxter) furnizeaza solutii eficiente in calatorii off road pe orice tip de traseu. Rating-ul capacitatii de remorcare a atins varful de clasa si este acum evaluat la 1.134 kg (2,500-lb) pentru unitatile cu motoare HD8 si HD10 aduce un plus de valoare. De asemenea, modelele de UTV-uri Can-Am 2019 vin cu un design mai agresiv, pe placul pilotilor care au curajul sa se aventureze pe cele mai dure si pline de provocari terenuri.

 

Lineup 2019 Can-Am ATV – UTV - utv

 

De pilda, UTV-ul Defender HD8 beneficiaza de sistemul diferential de blocare spate ca dotare standard, alaturi de anvelope Maxxis Bighorn 2.0 27 in. (68.6 cm), in timp ce modelele Defender XT CAB si MAX XT CAB sunt favorizate de tractiunea amplificata datorita si garzii la sol de 12-in. (30.5 cm).

Modelul de UTV de noroi Defender X mr se remarca prin garda la sol de 15-in. (38.1 cm), suspensii cu o cursa generoasa si amortizoare moderne, lucru care face ca acest vehicul 4x4 sa fie extrem de capabil pe orice fel de traseu, cu sau fara apa si noroi.

Pachetul Defender XT-P include sistemul de tractiune Smart-Lok cu modul Trail, facilitand siguranta in orice conditii, dar in special la manevrele efectuate la viteza mica.

Editia Defender Lone Star dispune de roti din aluminiu si o sigla unica si imediat recogniscibila. La fel ca pachetul disponibil pentru modelul Defender Mossy Oak Hunting Edition, mai detine si echipamente de protectie la rularea pe cele mai dure terenuri, unde provocarile sunt prezente la fiecare pas.

Toate UTV-urile super-sport Maverick X3 si Maverick X3 MAX X beneficiaza de Smart-Lok, diferentialul frontal blocabil cu moduri automate controlate electronic, fapt ce determina o tractiune maxima si viraje de precizie.  

Fara exceptie, fiecare UTV X3 vine dotat cu cu sistemul DPS (Dynamic Power Steering) cu trei moduri, ceea ce imbunatateste experienta de pilotare la viteze mici si furnizeaza un feedback excelent pentru rider.

Ajustarile semnificative ce tin de domeniul ingineriei au ca obiectiv cresterea confortului si fiabilitatii. Echipa Can-Am s-a ocupat in amanunt de fiecare aspect si a re-proiectat bara frontala pentru a fi mai rezistenta. Unitatea de control al motorului ECU dispune si ea de protectie suplimentara.  

Numeroasele componente noi si expansiunea intelegerilor de parteneriate cu Lonestar Racing, S3 Power Sports sau altii, au avut drept rezultat imbogatirea lineup-ului de accesorii Can-Am pentru 2019: acoperisuri durabile, aparatori de vant pentru ATV-uri, boxe MTX, baterii etc., clientii avand astfel oportunitati largite de personalizare a modelului UTV sau ATV preferat.

Scheme de culoare disponibile pentru UTV-urile Can-Am 2019:

  • Phoenix Orange (portocaliu) — Maverick X3 X ds / Maverick X3 MAX X ds
  • Auriu, Can-Am Red & Hyper Silver — Maverick X3 X rs / Maverick X3 MAX X rs
  • Argintiu (Hyper Silver): Defender DPS HD10 / Defender MAX DPS HD10 / Defender XT HD8 / HD10 / Defender XT CAB HD8 / HD10 / Defender MAX XT HD8 / HD10
  • Boreal Green — Commander XT 800R / 1000R / Commander MAX XT 1000
  • Carbon Black & Octane Blue — Commander XT 800R / XT 1000R
  • O noua grafica este disponibila pentru pachetele Carbon Black & Sunburst Yellow X mr – Maverick X3 X mr Turbo / X mr Turbo R / Defender X mr.

In concluzie, se pare ca producatorul de ATV-uri si UTV-uri din Canada si-a indeplinit inca o data misiunea cu succes, oferind clientilor de pretutindeni unele din cele mai performante modele de pe piata la ora actuala.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Team vor lupta impreuna pentru titlurile Moto2 si Moto3 

Producatorul chinez va sustine echipa spaniola in provocarile din Campionatul Mondial CFMOTO si Aspar Team isi unesc fortele in 2024 pentru a cuceri titlurile in Moto2 si Moto3. Echipa spaniola va fi prezenta pe toate circuitele din Campionatul Mo...

Citeste mai mult