2017 Yamaha MT-07 va avea un nou sistem de iluminare, in maniera celui de pe MT-10

2017 Yamaha MT-07 va avea un nou sistem de iluminare, in maniera celui de pe MT-10

06.09.2016
Brevetul se refera un nou tip de faruri cu LED-uri pure, ce ofera un fascicul luminos puternic, mai exact fiind vorba de un ansamblu de patru faruri rotunde cu lumini LED de mare putere. Redesenarea acestui sistem de iluminare pentru motocicleta aduce modificari implicite si in privinta caroseriei fata, din jurul acestuia.


2017 Yamaha MT-07 va avea un nou sistem de iluminare, in maniera celui de pe MT-10 - 2017

Cu toate ca acest brevet contine o serie de optiuni diferite in privinta layout-ului, demonstrand modul in care becurile pot fi montate pe diferite modele, de la cele mai accesibile si cu alura sportiva, la sportsbike-urile cu carenaj integral.

2017 Yamaha MT-07 va avea un nou sistem de iluminare, in maniera celui de pe MT-10 - MT-10

De altfel, o alta imagine head-on arata in mod clar panoul de bord al MT-07 si placa de pe ghidon, plus forma rezervorului din spatele noilor faruri. In varianta MT-07 patru dintre farurile LED sunt configurate astfel incat partile posterioare proeminente ale sloturilor sa le directioneze fantele de lumina pe fiecare parte, insa dimensiunile compacte ale bulbilor farurilor arata ca pot fi montate suplimentar inapoi intre tuburile furcii. Rezultatul general inseamna o iluminare mult mai compacta si mai buna. Altfel spus, cele patru faruri rotunde si mai mici aduc aminte de infatisarea noului MT-10, ca stil, ce utilizeaza o pereche de unitati de iluminare circulare compacte.

2017 Yamaha MT-07 va avea un nou sistem de iluminare, in maniera celui de pe MT-10 - motocicleta