2016 CAN-AM OUTLANDER MAX 1000R LTD in promotie la ATVROM

2016 CAN-AM OUTLANDER MAX 1000R LTD in promotie la ATVROM

04.12.2015
2016 CAN-AM OUTLANDER MAX 1000R LTD este cel mai bine echipat ATV Can-Am. Se remarca printr-un motor deosebit de puternic, componente de calitate superioara si o serie de dotari standard care il fac accesibil si fiabil in timpul oricarei aplicatii utilitare sau de recreatie si care pe alte modele din aceeasi clasa se pot achizitiona doar optional. Este robust dar usor de pilotat, poate transporta rapid si confortabil 2 persoane pe orice tip de teren.

Inginerii Can-Am au continuat procesele de cercetare si dezvoltare incepute de doi ani incoace si au reusit sa mareasca cu 80% performantele motoarelor Rotax® pentru familia ATV-urilor 2016, consacrand si consolidand Can-Am ca lider in industrie. 

CAN-AM OUTLANDER MAX 1000R LTD este prevazut cu un motor Rotax 1000R V-Twin de 89cp, cu racire cu lichid, si reprezinta cel mai puternic motor de ATV din familia Bombardier, fiind si el revizuit pentru linia 2016, capatand 7 cp suplimentari (crestere de 9%), cu pistoane noi si primind la randul sau dotarile motorului Maverick in privinta cap motorului si a clapetei de acceleratie.

Pachetul Limited aduce servodirectie Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), anvelope off road de buna calitate Carlisle ACT, jante de 12 inci din aluminiu design Limited, troliul WARN 3000 livre (1361kg) cu ghidaj rola, anvelope off road de buna calitate, suspensii spate Air Control (ACS) cu amortizoare Fox Air Assist, GPS Garmin Montana 650t cu touchscreen, mansoane ghidon confortabile, aparatori de maini si de noroi.

Alte caracteristici notabile includ cutie de viteze automata CVT, selector mod tractiune 2WD/4WD in functie de necesitati, diferential autoblocant fata Visco-Lok QE, portbagaje de capacitate 45kg fata si 90kg spate, rezervor combustibil 20.5 litri, autonomie peste medie si afisaj de bord multifunctional analogic/digital.

2016 CAN-AM OUTLANDER MAX 1000R LTD in promotie la ATVROM - V-Twin

De asemenea, seaua, scaunul detasabil pentru pasager si mansoanele sustinere pasager au fost regandite pentru modelele 2016. In urma proiectarii minutioase cu scopul gasirii variantelor cele mai ergonomice, gandite in corelatie cu suporturile pentru picioare, a rezultat un confort perfect chiar in conditiile rularii pe suprafata accidentata, cu orice viteza si in orice conditii meteo, reducand oboseala pilotului. Sistem anti-furt D.E.S.S.™ - Digitally Encoded Security System asigura un plus de siguranta, si este bazat pe un micro-cip integrat cu un cod aferent in modulul de control al motorului.

 

Te-ar putea interesa si:

Brandul austriac introduce gama 2025 KTM Motocross

Dupa ultimul update la gama complet reproiectata 2023 KTM SX, lineup-urile 2025 KTM SX si 2025 KTM SX-F ridica stacheta in ceea ce priveste conexiunea cu riderul si controlul. Concepute sa ofere riderilor mai mult control decat inainte, seriile 20...

Citeste mai mult