2015 Yamaha Grizzly 700 EPS

2015 Yamaha Grizzly 700 EPS

03.12.2014

Yamaha aduce ATV-ului Grizzly 700 EPS cateva imbunatatiri in 2015 pentru a spori confortul, durabilitatea si economia de combustibil.

Yamaha Grizzly 700 EPS 2015 are cauciucuri mai inalte cu 60mm si o cursa mai lunga a suspensiei la amortizoarele fata si spate. Potrivit Yamaha, aceasta aduce o rulare mai confortabila la viteza mica in timp ce mentine manevrabilitatea modelului ATV. De asemenea, noile setari EPS sunt proiectate sa imbunatateasca echilibrul intre virare lina si feedback-ul virarii.

Puterea ATV-lui Yamaha Grizzly 700 EPS vine dintr-un motor de 686cc cu un nou cap cu 4 supape si o rata a compresiei imbunatatita de 10:0:1.

ATV-ul Yamaha Grizzly 700 EPS aduce un sistem 4WD three-position On-Command care ofera riderului controlul si posibilitatea de a alege intre 2WD,4WD si un diferential 4WD blocat complet – toate prin apasarea unui buton. ATV-ul are transmisie automatica Ultramatic cu dual-range (Hi/Lo) drive si marsarier. Acest sistem CVT, cel mai durabil de acest gen, aduce un ambreiaj centrifugal automatic care mentine constanta tensiunea curelei de admisie pentru uzura redusa si un ambreiaj cu piedica pentru o franare de motor mai naturala.

Yamaha Grizzly 700 EPS modelul 2015 aduce roti reproiectate cu buza interioara rulata catre interior pentru a aduce mai multa durabilitate si pentru a complementa garda la sol de aproape 27.5 cm. Potrivit Yamaha, noile cauciucuri Maxxis aduc un echilibru excelent intre aderenta maxima, confort, directie precisa si durabilitate.

ATV-ul Yamaha Grizzly 700 EPS  este prevazut cu un bord digital cu un LCD multifunctional dotat cu: vitezometru, kilometraj, indicator dual trip, indicator ore de functionare, indicator status 4WD, indicator pozitie transmisie, ceas si indicator combustibil. ATV-ul mai este prevazut cu rafturi din otel pentru marfa capabile sa transporte peste 130 kg combinat (45kg fata si 85 kg spate) si cu un troliu frontal capabil sa tracteze 590 kg.

ATVROM SPORT - importator ATV Arctic Cat, ATV Can-am Bombardier, ATV Dinli, ATV Goes, ATV Kawasaki, ATV Linhai, ATV Suzuki, ATV TGB, ATV Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

Kevin Benavides, plasat pe locul trei dupa a 7-a etapa Dakar 2024

Riderul Red Bull KTM Factory Racing a incheiat a saptea etapa a raliului Dakar 2024 pe locul 3. Kevin Benavides concureaza cu o motocicleta KTM model 450 RALLY si se situeaza pe locul al cincilea general in clasamentele provizorii. Colegul de echipa,...

Citeste mai mult