2015 Victory Cross Country

2015 Victory Cross Country

11.08.2014

Datorita atitudinii sale impunatoare,tehnologiei moderne,locurilor de depozitare generoase si ergonomiei de prima clasa,noul model 2015 Victory Cross Country dispune de tot ceea ce este necesar pentru a fi considerata solutia perfecta pentru cei care sunt in cautarea unei motociclete care poate fi personalizata dupa preferintele fiecaruia.

Modelul este propulsat de un motor in patru timpi,50° V-twin,capacitate cilindrica de 1731 cc,iar puterea motorului este directionata catre roata din spate prin intermediul unei cutii de viteze cu sase trepte constante si a ambreiajului multidisc,umed.

Noul model Victory Cross Country vine cu un carenaj stilat care va ofera un plus de protectie in conditii meteo nefavorabile si de asemenea veti beneficia de un sistem audio integrat cu doua difuzoare premium KICKER®.

Alte caracteristici importante ale acestui model sunt cruise control-ul care sporeste confortul dvs.,iar sistemul de franare antiblocare Victory va reda un plus de incredere pentru a va bucura de calatorie.In momentul in care tractiunea este compromisa,sistemul ABS actioneaza imediat pentru o franare rapida si sigura (sistemul nu va fi disponibil pentru Cross-Country 8-Ball sau modelele Suede Titanium Metallic).

Riderii care vor achizitiona Victory Cross Country se vor bucura de o sa confortabila si spatioasa,incat se pot plimba toata ziua si nu vor simti nici un pic de disconfort,iar cei care doresc pot achizitiona suplimentar accesoriile Lock&Ride pentru un stil personlizat si sprijin suplimentar.

Victory Cross Country Mountain background


Specificatii tehnice 2015 Victory Cross Country

Tip motor:in patru timpi,50° V-Twin

Capacitate cilindrica:1731 cc

Alezaj x Cursa:101 x 108 mm

Baterie:12 V

Racire:cu aer/ulei

Evacuare dubla cu crossover

Capacitate ulei:4.73 litri

Suspensie fata:furca inversata cu un diametru de 43 mm

Cursa suspensie fata:130 mm

Suspensie spate:un singur amortizor,cu legatura constanta Linkage,ajustabila pe aer

Cursa suspensie spate:120 mm

Frana fata:discuri de frana duble de 300 mm,etrier cu patru pistoane

Frana spate:discuri de frana duble de 300 mm,etrier cu doua pistoane

Anvelopa fata:130/70R18 DUNLOP ELITE 3

Janta fata:18 X 3.5"

Anvelopa spate:180/60R16 DUNLOP ELITE 3

Janta spate:16 X 5.0"

Capacitate rezervor:22 litri

Garda la sol:148 mm

Inaltime sa:667 mm

Ampatament:1670 mm

Lungime:2650 mm

Culori disponibile:Suede Titanium Metallic, Suede White Frost, Suede Black with Red Pinstripes, Gloss Titanium Metallic, Havasu Red with Black Flames, Two-Tone Suede Sunset Red over Black


ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

800NK este primul CFMOTO care castiga „Premiul Red Dot: Design de Produs”

Varful de lance al seriei NK din familia CFMOTO a primit distinctia “Red Dot Award: Product Design 2024” pentru designul sau Cut The Edge. Este pentru prima oara cand un brand chinez obtine acest premiu cu o motocicleta ICE de capacitate mare. ...

Citeste mai mult