2015 Triumph Tiger XR

2015 Triumph Tiger XR

05.12.2014

Cei de la Triumph au lansat pentru 2015 modelul Tiger XR care vine cu o serie de caracteristici noi si manevrabilitate imbunatatita pentru a va bucura de plimbari cat mai placute.

Noul model 2015 Triumph Tiger XR este propulsat de un motor racit cu lichid,12 valve,DOHC,3 cilindri in linie o capacitate cilindrica de 800cc si dezvolta 95cp.De asemenea,motorul este cuplat la o transmisie cu sase trepte de viteze si legat la o evacuare din otel inoxidabil 3 in 1,cu amortizor de zgomot.

In ceea ce priveste tehnologia prezenta pe motocicleta, Triumph Tiger XR dispune de acceleratie standard ride-by-wire pentru un raspuns imbunatatit,control al tractiunii Triumph si comutator ABS.

De asemenea,motocicleta vine cu jante de 19" pe fata/17" pe spate si beneficiaza de furca cu susul in jos Showa cu o cursa de 43mm pe fata si amortizor cu reglare ajustabila hidraulica pe spate.

Noul model 2015 Tiger XR are o imbunatatire de 17% a eficientei consumului de combustibil,ceea ce inseamna ca economia de combustibil este semnificativa de la 5.1 litri la 4.3 litri.

Confortul este un alt atuu important al motocicletei Triumph Tiger XR care vine cu o sa cu aproximativ 20mm mai joasa in comparatie cu modelul standard,pentru a se potrivi si riderilor mai mici de statura.In plus,manerele incalzite prezente pe acest model au fost special proiectate pentru Tiger 800 si puteti selecta temperatura prin intermediul butonului aflat pe ghidon.

Modelul 2015 Triumph Tiger XR este disponibil in gama de culori alb Crystal White si negru Phantom.
Triumph Tiger XR street racing

ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha  

Te-ar putea interesa si:

KTM anunta deschiderea inscrierilor pentru Seriile e-Motocross Juniori 2024

Cu suport complet din partea KTM, Seriile e-Motocross Juniori revin pentru sezonul 2024 si, de ieri, inregistrarile s-au deschis oficial pentru tinerii care concureaza cu modelul KTM SX-E 5 pentru a-si asigura unul din cele 40 de locuri la linia de s...

Citeste mai mult