2015 Triumph Thunderbird Nightstorm Special Edition

2015 Triumph Thunderbird Nightstorm Special Edition

10.11.2014

Anul acesta, cei de la Triumph au lansat noi versiuni ale modelului Tiger 800 si cateva editii speciale si limitate precum Rocket X, Thunderbird Nightstorm prezentate la EICMA Milano si Street Triple X si cele trei versiuni Bonneville la salonul Intermot 2014.

Printre cele mai de succes motociclete se afla editia speciala a cruiserului Thunderbird Nightstorm, care vine cu un design special, gata sa cucereasca inimile riderilor cu prezenta sa impunatoare.

Pe partea tehnica, noul model Thunderbird Nightstorm este propulsat de un motor cu doi cilindri in paralel, avand o capacitate cilindrica de 1699cc si dezvolta o putere de 98cp la 5.200rpm si un cuplu maxim de 156Nm la 2.950rpm.

De asemenea, noua motocicleta Thunderbird Nightstorm vine cu un design aparte, bazat pe culoarea negru(Phantom Black) si combinat cu argintiu pentru un plus de rafinament. In plus, majoritatea componentelor vin vopsite in negru, cum ar fi jantele, sistemul de evacuare, ghidonul, oglinzile retrovizoare, ambreiajul si manetele de frana.

Triumph Thunderbird Nightstorm Special Edition Night street view

Noul cruiser Thunderbird Nightstorm va ofera o sa deluxe pentru confort sporit si astfel completeaza imaginea unei motociclete cu personalitate.

Noul model 2015 Thunderbird Nightstorm editie speciala va putea fi achizitionat de la dealeri incepand cu primavara anului viitor.

ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha

Te-ar putea interesa si:

800NK este primul CFMOTO care castiga „Premiul Red Dot: Design de Produs”

Varful de lance al seriei NK din familia CFMOTO a primit distinctia “Red Dot Award: Product Design 2024” pentru designul sau Cut The Edge. Este pentru prima oara cand un brand chinez obtine acest premiu cu o motocicleta ICE de capacitate mare. ...

Citeste mai mult