2015 BRP Lynx Boondocker 3700 600 E-TEC

2015 BRP Lynx Boondocker 3700 600 E-TEC

31.12.2014

Noul an ne-a promis ninsori si, cum altfel sa te distrezi mai bine pe temperaturile scazute, decat distrandu-te pe un snowmobil, accelerand prin nametii de zapada. Atvrom va aduce o multime de oferte si discounturi pentru toate modelele de snowmobile BRP pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune preturi din tara.

In randurile urmatoare va vom prezenta cateva caracteristici ale modelulului BRP Lynx Boondocker 3700 600 E-TEC, model 2015, insa puteti intra pe site-ul nostru pentru mai multe detalii asupra altor modele marca BRP Lynx.

BRP Lynx Boondocker 3700 600 E-TEC a fost proiectat pentru conditiile nordice si acest lucru se simte la fiecare cursa. Este un snowmobil agil si usor dar stabil in zapada adanca. Motorul Rotax 600 E-TEC dispune de un cuplu puternic si o natura tenace ce ofera putere ampla. Ambreiajul si cutia de viteze sunt optimizate pentru zapada adanca, ceea ce permite modelului sa exceleze atat la rulare lenta prin paduri dese cat si atunci cand e nevoie de acceleratie exploziva pe pante abrupte. Iar cum inginerii de la BRP nu neglijeaza niciun detaliu atunci cand proiecteaza cele mai noi modele,BRP Lynx Booondocker 3700 600 E-TEC ofera manevrabilitate superioara pe cele mai solicitante trasee.

Dotari: motor Rotax 600 H.O. E-TEC care dezvolta o putere de 120CP, sistem de alimentare electronic, suspensii high-tech cu o cursa mare si amortizoare performante, afisaj de bord analogic cu display, platforma REX² de ultima generatie, skiuri Blade, senila de 3705x406x59 mm, ghidon din aluminiu cu inaltator, rezervor de 38 litri pentru o autonomie peste medie, mansoane incalzite, priza de 12V, bara de protectie heavy-duty in partea din spate si pornire manuala.

Toate modelele de snowmobile BRP Lynx au garantie doi ani si beneficiaza de transport gratuit in toata tara.

ATVROM SPORT-importator snowmobile Arctic-Cat,BRP LYNX,BRP SKI-DOO

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO a achizitionat GOES

GOES este un brand subsidiar al CFMOTO, specializat in proiectarea, dezvoltarea si distributia de vehicule off-road. Campania franceza recunoscuta la nivel mondial s-a perfectionat din punct de vedere al performantei, bazandu-se pe o echipa de profes...

Citeste mai mult