2015 Can-Am Spyder RT Limited – eleganta si putere

2015 Can-Am Spyder RT Limited – eleganta si putere

28.01.2015

Can Am Spyder RT Limited stabileste fara indoiala noi standarde in segmentul sau, datorita capacitatii superioare de conducere, manevrabilitatii lejere si a tehnologiei avansate a componentelor care o alcatuiesc. Can-Am Spyder RT Limited este o bijuterie de vehicul pe trei roti, cunoscut si sub numele de roadster, in forma de Y, cu doua roti in fata si a carui prezenta e imposibil sa treaca neobservata, fie ca vorbim despre croaziera pe sosele, fie ca il intalnim pe strazile orasului. Roadster-ul 2015 Can-Am Spyder RT Limited  imbina placerea de a incaleca o motocicleta cu o decapotabila, cu un design unic, cu contururi moderne si o serie intreaga de dotari pentru orice situatie, iar in plus, nu e altceva decat varful de serie al Spyder-urilor.

2015 Can-Am Spyder RT Limited – eleganta si putere - Limited

2015 Can-Am Spyder RT Limited – eleganta si putere - Limited
Superbul triciclu Can-Am Spyder RT Limited e pus in miscare de un motor puternic Rotax 1330 ACE cu 3 cilindri in linie, avand cuplu mare, dezvoltand o putere maxima de 115 cp (85.8 KW) la 7250 rpm, plus un cuplu de 96 Lb-Ft. (130.1 Nm) la 5000 rpm racire cu lichid, cu injectie electronica.

Spyder RT Limited are o cutie moderna de viteze semi-automata cu 6 viteze si marsarier, suspensiile sunt cu geometrie optimizata si amortizoare Double A-arm cu anti-roll bar SACHS - 174 mm fata/ brat oscilant cu amortizor SACHS Air preload 152 mm spate, servodirectie Dynamic Power Steering, sistem ABS si sisteme de control al tractiunii, respectiv de control al stabilitatii. Franele sunt fata si spate Brembo, cu discuri 270mm. Rezervorul de 26 l asigura o autonomie de aproximativ 400 km, testata la o viteza de croaziera constanta de 120 km/h.

Dupa trecerea rapida in revista a specificatiilor tehnice, se impune o analiza a celuilalt punct forte al acestui Can-Am Spyder remarcabil: design-ul. Si trebuie inceput cu forma aerodinamica de exceptie, rod al multor ore de testari in tunelele de vant. Fiecare linie este gandita, proiectata si construita astfel incat Spyder RT Limited sa impresioneze prin aparitie, alura si determinare. Mai mult, vine ca apogeul confortului in toata gama Spyder si nu numai, saua premium pentru rider si pasager, cu suport lombar, gandita pentru croazierele lungi sau suporturile ajustabile pentru picioarele pasagerului, cu reducere de trepidatii, manerele ghidonului incalzite sau parbrizul electric, ajustabil in trepte, sunt dovezi solide ale grijii constructorului pentru a face din calatoria de orice fel o reala placere.

Trecand si la utilitati, se cuvine sa mentionam cateva puncte forte ale acestui Can-Am Spyder RT Limited, care sa-i intregeasca imaginea de lider al seriei si lord al soselelor: ECO mode smart assist, capacitate de stocare a bagajelor de 155 litri, sistem audio AM/FM cu cablu integrare iPod si controluri audio independente pentru pasager, sistem antifurt, indicator de bord color, alternator de 1200W, aripi fata cu lumini LED integrate, lampi de ceata si lumini de accent, gripuri pasager incalzite cu control, lumina spatiu de stocare fata, dispozitiv electronic de descuiere a spatiului de stocare fata.  



2015 Can-Am Spyder RT Limited – eleganta si putere - SACHS

Pachetul LTD al Can-Am Spyder RT aduce in plus roti fata cromate cu 12 spite, componente cromate,  GPS Garmin Zumo 660 cu Bluetooth, sa brodata. In plus, vine pe urmatoarele variante de culori: Pearl White, Steel Black Metallic, Intense Red Pearl, Circuit Yellow Metallic.

In concluzie, 2015 Can-Am Spyder RT Limited este definitia luxului cu acel amestec unic de eleganta si putere, subliniat de liniile sale, de forma sa, de componentele cromate care sar in evidenta, alaturi de confortul si manevrabilitatea duse catre perfectiune.