2015 Can-Am Renegade 800R

2015 Can-Am Renegade 800R

18.11.2014

Noul ATV Renegade 800R model 2015 lansat de Can-Am este proiectat sa ofere performanta maxima pe orice tip de teren,incepand cu plimbarile off-road pentru distractie,dar si pentru o varietate de sarcini,cum ar fi treburile de pe langa gospodarie.

Acest model din familia de ATV-uri Can-Am vine dotat cu cel mai puternic motor de pe piata,V-twin de 80º,racire pe lichid,patru valve,un corp de accelerare de 46mm si doua injectoare de combustibil VDO Siemens.

Sistemul sofisticat de injectie electronica mentine performantele motorului la cel mai inalt nivel, indiferent de temperaturi sau altitudine. Acceleratia progresiva este controlabila indiferent ca vehiculul merge pe un teren dificil sau unul drept, fara denivelari.

Diferential Visco-Lok pe partea din fata transfera progresiv puterea de la roata care aluneca la cea care are aderenta – automat, fara a fi nevoie de buton sau maneta. Pe langa asta, nu este nici o problema in operarea acestui sistem de catre pilot, fiind extrem de transparent. Se poate bloca in totalitate fara a fi nevoie de limitator de viteza.

Suspensia fata cu brat dublu si amortizoare FOX HPG,dezvoltata cu ajutorul pilotilor profesionisti, sporeste manevrabilitatea si controlul vehiculului chiar si pe cele mai dificile suprafete. Inaltimea de 21,6cm asigura o experienta incredibila. Componentele din aluminiu reduc din greutate.

Suspensia independenta TTI pe spate vine cu un design deosebit si asigura control si stabilitate, mai ales pe terenurile denivelate. Rotile se misca inapoi chiar si daca se misca in sus si in jos simultan, fara a oscila in vreun fel. De asemenea, TTI dispune de o reducere de 75% a numarului de parti fata de cele create pentru competitii si ajuta la uzarea mai lenta a pneurilor.

Amortizoarele HPG de inalta calitate absorb si cele mai dure impacturi cu damburi sau denivelari. Amortizoarele pot fi ajustate in 5 pozitii.

Roti din aluminiu – Usoare si cu un aspect placut.

Anvelopele ITP Holeshot ATR – Atractie optima, mai ales la colturi, multumita unui tipar cross-country si peretilor laterali.

Panou de bord digital multi-functional – Marimea sa compacta ascunde foarte multe informatii si este usor de citit.

Sistem de franare independent pe fata si pe spate – Pentru un mai bun control al vehiculului.

Faruri Quad proiector de 60W-Pentru o vizibilitate exceptionala pe timp de noapte.


ATVROM SPORT - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Goes, Linhai, Kawasaki, Suzuki, TGB, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

S-a deschis sesiunea de inscrieri pentru HUSQVARNA TREK 2024!

Husqvarna propune o experienta de 3 zile de riding fabuloasa in zona de sud a Spaniei Pentru posesorii lui Norden 901, Norden 901 Expedition, 701 Enduro si 701 Enduro LR, Husqvarna Trek 2024 este un eveniment care nu trebuie ratat! Organizata de...

Citeste mai mult