Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 BMW R 1200 RS


2015 BMW R 1200 RS
  19.12.2014

BMW Motorrad si productia legendara a motocicletelor RS , a condus la un model simbol al combinatiei sport-touring. In 1976, modelul R 100 RS a devenit prima productie in masa de motociclete cu o carena montata complet pe cadru.

 

Motocicleta BMW R 1200 RS este dotata cu tot ce este necesar pentru a impresiona chiar și pe cei mai exigenti rideri. Acesta dispune de tehnologii de ultima generatie si elemente moderne.

Motocicleta este propulsata de un motor de 1170 cc, racit cu aer/lichid, in patru timpi. Motorul pune la bataie 125 CP (92 kW) la 7750 rpm și 92 Nm (125 Nm) de cuplu la 6.500 rpm. In ceea ce privește eficienta, BMW R 1200 RS ofera un consum mediu al combustibilului de 5L/h. Viteza maxima este evaluata la peste 200 km/h.

Printre caracteristicile demne de a fi mentionate se enumera o noua admisie si radiatorul central, un sistem de evacuare de forma pentagonala, Control Automat de Stabilitate (ASC) si doua tipuri de mers, pentru carosabil umed si uscat.

Conceptul modern al unui amestec dinamic dintre sport si touring este demonstrat si vizual, jumatate din carena avand faruri simetrice derivate din doua generatii de modele RR. Ghidonul sculptat elegant cu o sectiune atasata din aluminiu forjat imbina perfect functionalitatea si ergonomia. Motocicleta are o gama larga de accesorii optionale, printre care genti laterale si portbagaj.

Descrierea perfecta pentru R 1200 este o motocicleta cu forma dinamica combinata cu confortul touring. Cu motorul sau puternic, suspensia stabila, pozitia relaxata pe saua sport si protectie adecvata pentru vant, ofera o experienta inedita de-a lungul drumurilor lungi, conducand in stil sport.

 Alte caracteristici 2015 BMW R 1200 RS :

 

 • Un nou model de evacuare si radiator central pentru o “silueta” ultra compacta.

• Pozitie sport pe sa, insa confortabila pentru o senzatie dinamica si confort pe termen indelungat.

• Sistem de evacuare cu un design pentagonal

• Control Automat al Stabilitatii (ASC).

• Mod “Rain” si “Road”

• Control Dinamic al Tractiunii (DTC)

• Suspensie electronic ajustabila Dynamic ESA

• Sistem de franare puternic cu patru pistonase si ABS

• Bord sofisticat cu o varietate de informatii.

• O schema inovativa de culori : Clasic sport in culorile de baza si Sport-Exclusiv 

BMW R 1200 RS Street Racing


ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha   

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate