2014 Kawasaki Mule 4010 Trans 4x4

2014 Kawasaki Mule 4010 Trans 4x4

25.02.2014

Kawasaki Mule 4010 Trans 4x4 este dotat cu trasaturi folositoare care il fac un utilitar puternic si practic. Multumita configuratiei sale flexibile, Kawasaki Mule 4010 Trans 4x4 are abilitatea de a se transforma dintr-un vehicul cu 2 locuri intr-unul cu 4 locuri fara sa fie nevoie sa folositi unelte in plus sau sa indepartati componente. Intreaga operatiune poate fi facuta prin simpla pliere a peretilor cargo bed-ului si prin rotirea scaunului in pozitie.

Pentru practicalitate imbunatatita, side-by-side-ul Kawasaki Mule 4010 Trans 4x4 este echipat cu un cargo bed spate cu o usa rezistenta. Merita de asemenea mentionat ca in partea din fata a acestui SxS Kawasaki veti regasi un brush guard puternic din otel tubular care va protejeaza daca lucrurile se inrautatesc pe traseu.

Kawasaki Mule 4010 Trans 4x4 este propulsat de un motor racit cu lichid V-twin care este gestionat de o unitate Electronic Control Unit ECU.

Printre caracteristicile cele mai importante ale modelului se numara:

- design usor transformabil permite loc pentru 2 sau 4 pasageri
- posibilitate de selectare a modului 4WD
- vopsea de buna calitate
- brush guard fata din otel tubular puternic sporeste durabilitatea si protejeaza partea fata de resturi de pe traseu si impacturi minore
- indicatori de bord digitali usor de citit
- buton pentru claxon montat pe bord
- volan confortabil
- cui de remorcare de 2 inci permite tractarea a pana la 544 kg
- motor puternic cu injectie digitala
- transmisie automata cu 2WD/4WD selectabil
- sistem electric power steering EPS de directie asistata
- stil modern si costuri reduse de mentenanta si operare
- cadru durabil ROPS de protectie. 

Te-ar putea interesa si:

2024 CFMOTO CFORCE 600L Touring

ATV-ul CFMOTO CFORCE 600L Touring vine in sezonul 2024 cu noi scheme de culoare atractive (Velocity Grey, True Timber Camo, Nebula Black, Magma Red, Hunter Green) si mentine atributele tehnice la nivel inalt, oferind performanta excelenta in categori...

CITESTE MAI MULT