2014 Arctic Cat Wildcat X Limited

2014 Arctic Cat Wildcat X Limited

24.01.2014

Nu am mai vazut pana acum un UTV sa evolueze atat de rapid ca si Arctic Cat Wildcat. Iar lucrurile nu se vor schimba prea curand, de vreme ce Arctic Cat tocmai a dezvaluit un nou model: Wildcat X Limited. Ceea ce diferentiaza aceste noi side-by-side-uri de restul din familia Wildcat sunt amortizoarele Elka Stage 5, portiere in intregime din aluminiu, acoperis turnat, roti beadlock si anvelope 27” ITP Black Water Evolution. Amortizoarele Elka Stage 5 ofera ajustare a compresiei dual speed si ajustare a reculului cu arcuri preload adjustable si dual rate. Tuning-ul de precizie face aceste amortizoare mai line si mai responsive, pe de-o parte si dure, robuste si gata de curse, pe de alta.

Ca si modelele Arctic Cat Wildcat X non-Limited, acest SxS Wildcat vine dotat cu un motor race-tuned de 951cc H2 V-Twin in 4 timpi cu injectie de combustibil care dezvolta 90 cai putere. Transmiterea acestei puteri la sol este treaba ambreiajelor TEAM Rapid Response si a transmisiei selectabile electronic 2WD/4WD si a diferentialului fata blocabil.

Noile amortizoare Elka ofera UTV-ului o cursa de 17 inci fata (43.2 cm) si 18 inci spate (45.7 cm) si o garda la sol de 13 inci (33 cm). Ceea ce este unic la familia Arctic Cat Wildcat este suspensia spate five-point, multi-link training-arm proiectata sa tina rotile din spate placate in timp ce suspensia isi face cursa.

Arctic Cat a dotat UTV-ul Wildcat X Limited cu o noua pedala de frana care aduce o noua parghie pentru un feeling mai agresiv al franei hidraulice pe cele 4 roti si noi etriere cu doua pistoane pentru putere de franare in plus.

Directia asistata Variable Assist Electronic Power Steering este proiectata sa mentina directia usoara si precisa. Se initiaza la relanti pentru efort redus de virare cand va aflati in modul 4WD, in special cand diferentialul fata este blocat.

Alte trasaturi de confort si control ale UTV-ului includ scaune cu spatar inalt cu support pentru partea superioara a corpului si centuri de siguranta in trei puncte, faruri si stopuri LED, compartiment spate cu capacitate de transport de 136 kg, jante din aluminiu, vopsea stil automobile si volan reglabil. Modelele X ofera scaune de aceeasi culoare, spatiu de stocare sub scaun, torpedou, bare fata/spate din aluminiu si carlige de ancorare montate pe platforma de transport.

Caracteristici tehnice Arctic Cat Wildcat X Limited: