2014 Aprilia Shiver 750

2014 Aprilia Shiver 750

28.02.2014

Shiver 750 este un model competitiv din familia de motociclete Aprilia si ocupa o pozitie de top in clasa naked de putere medie. Oferind un design foarte atragator si fiind echipata cu tehnologii de ultima generatie, Aprilia Shiver 750 aduce o experienta de conducere grozava ori de cate ori urcati in sa.

Multumita personalitatii sale versatile, Aprilia Shiver 750 se simte ca acasa in orice situatie, fiind capabila sa faca fata in orice conditii.

Motocicleta este alimentata de noul motor Aprilia V2 la 90 de grade care ofera un management electronic avansat si poate aduce un nivel de putere comparabil cu motoarele in 4 cilindri din aceeasi clasa, dar cu un cuplu mai mare in turatii joase. Motocicleta ofera 95 CP la 9000 RPM si 8.25 Kgm la 7000 RPM si are o greutate de doar 189kg. Motorul este montat pe un cadru rezistent cu un nivel ridicat de rigiditate.

Caracteristicile cele mai importante ale motocicletei Aprilia Shiver 750 sunt urmatoarele:

- motor V2 la 90 de grade cu 4 valve per cilindru, arbore cu came double overhead si racire cu lichid
- tehnologie Ride-by-Wire pentru control electronic al clapetelor de acceleratie
- injectie electronica de combustibil cu injectoare de ultima generatie
- convertor catalytic three-way pe evacuare, cu sensor de oxygen Lambda
- cadru durabil cu inalta rigiditate torsionala
- swingarm din aluminiu cu ranforsare si amortizor lateral
- furca inversata de 43 mm
- frane de curse cu etrier radial in fata

Aprilia a acceptat aceasta provocare si a interpretat-o prin aplicarea propriei filozofii de success unui design complet nou, destinat sa seteze noi standard pentru ani intregi de acum. O motocicleta agresiva si in acelasi timp curata si eleganta, intr-un stil perfect Aprilia. O motocicleta in topul clasei sale pentru personalitatea sa sportiva, proiectata pe baza know-how-ului unei companii care pana la ora actuala a castigat 250 de campionate mondiale.

Mandria tuturor motocicletelor Aprilia, mecanica rafinata si un sasiu top class, sunt inca odata cheia succesului lui "Aprilia Shiver 750".

Aprilia Shiver 750 este motocicleta naked pe care a asteptat-o toata lumea. Un design in stare sa satisfaca nevoile disperate celor care cumpara acest tip de motocicleta. De la folosirea in fiecare zi pana la o calatorie de-a lungul trecatorilor de munte sau folosire pe pista de curse, Aprilia Shiver 750 este ca acasa in orice situatie, garantand o placere pura de a conduce intotdeauna.

Usoara, agila si puternica, are un motor de noua generatie si cele mai avansate caracteristici tehnice din clasa sa. Noul motor V2 la 90 grade produs in intregime de Aprilia este extrem de compact. Si deasupra tuturor, multumita electronic management-ului avansat, poate oferi un nivel de putere comparabil cu motoarele de 4 cilindri in aceeasi clasa, dar cu un cuplu mult mai favorabil in turatii joase pentru o cursa eficienta si placuta chiar si pe rutele de fiecare zi. Urmand traditia Aprilia, sasiul pur si simplu nu are rivali in clasa sa. Cadrul inovativ ofera rigiditate care seteaza standarde. Toate acestea fac motocicleta extrem de compacta si perfecta pentru incepatori.

ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Aspar Team castiga Marele Premiu al Qatar-ului!

Pilotul CFMOTO Aspar Team a devenit primul lider Moto3 dupa turul final in care a reusit sa depaseasca cinci concurenti pentru a-si adjudeca victoria.  DAVID ALONSO, CAMPION MOTO3 - Riderul CFMOTO Aspar Team castiga Marele Premiu al Qatar-ului...

Citeste mai mult