2014 Aprilia Dorsoduro 750

2014 Aprilia Dorsoduro 750

28.02.2014

Dorsoduro 750 este una dintre cele mai apreciate modele de motociclete Aprilia din segmetul sau. Aceasta bestie mecanica agila a fost proiectata cu gandul la performanta inalta, prin urmare ofera un motor de 749.9cc, V90, in 4 timpi, V-twin, racit cu lichid cu 4 valve per cilindru si un sistem ride-by-wire. Motorul ofera o putere maxima de 92 CP la 8750 RPM si un cuplu de 82 Nm la 4500 Rpm.

Aprilia Dorsoduro 750 este construit pe un cadru durabil Aprilia care asigura o experienta si manevrabilitate pe cinste.

Alte caracteristici care merita mentionate include etrierele radiale cu 4 pistoane, discurile wave, un ambreiaj umed hidraulic, suspensie ajustabila fata si spate, ABS optional, management al motorului Tri-Map ride-by-wire si un display Matrix cu computer on-board.

Caracteristicile cele mai importante ale motocicletei Aprilia Dorsoduro 750 ABS sunt urmatoarele:

- motor puterni la 90 grade V-twin cu racire pe lichid

- tehnologie ride-by-wire Tri-Map

- injectie electronica de combustibil cu injectoare de ultima generatie

- cadru durabil din aluminiu, usor si rigid

- swingarm din aliaj de aluminiu cu amortizor lateral

- furca inversata ajustabila de 43 mm

- etriere fata radiale combinate cu discuri wave de 320 mm

- sistem ABS Continental two channel de ultima generatie

Unicul Dorsoduro 750 aplica experienta de curse vasta Aprilia pentru o unica misiune: sa ofere placere pura rider-ului. Cei 92 CP si tehnologia ride-by-wire tri-map inseamna ca aceasta motocicleta usoara si puternica poate satisface dorintele celor mai experti rideri in cautarea unei motociclete state-of-the-art. Iar acum Dorsoduro 750 este disponibila si cu ABS.

Dezvoltata in stransa colaborare cu Aprilia Racing (departamentul Aprilia responsabil pentru 37 de titluri montiale), Aprilia Dorsoduro 750 combina cea mai buna tehnologie din lumile supersport si racing supermotard. Rezultatul este o distilare a performantei si tehnologiei si o motocicleta speciala, extrema si de elita care este capabila sa-si ridice riderul la statutul de excelenta in motociclism.

Usoara, agila si puternica Dorsoduro 750 este condusa de un motor de noua generatie care incorporeaza cele mai avansate solutii tehnice gasite pe orice motocicleta de acest fel. Multumita motormanagement-ului electronic avansat, motorul compact la 90 grade V-twin ofera performanta superba, mult dincolo de ceea ce ofera rivalii.

Dupa cum v-ati astepta de la Aprilia, sasiul este unic pe segmentul supermotard. Dupa ce a atins rezultate uimitoare pe super-specialistul SXV, cadrul durabil Aprilia este una din cele mai distinctive trasaturi ale lui Dorsoduro, oferind control directional, raspuns si precizie cum competitia nici macar nu spera sa atinga.

Iar in ciuda design-ului strict essential, Aprilia Dorsoduro ofera componente de cel mai inalt nivel, echipament tehnic si finisare. Etriere radiale cu 4 pistoane, discuri wave, un ambreiaj umed hidraulic, suspensie ajustabila fata si spate, motormanagement Tri-Map ride-by-wire si un display Matrix cu computer on-board sunt doar cateva din lunga lista de componente care fac Aprilia Dorsoduro unica.

ATVROM - importator motocicleteAprilia, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

Billy Bolt, de neoprit si in Romania – etapa 4 din Campionatul Mondial de SuperEnduro 2024

Marele Premiu al Romaniei a facut senzatie pe BTArena – Cluj si cu siguranta va ramane in istorie nu doar pentru debutul SuperEnduro-ului in tara, cat si pentru drama traita de piloti la fiecare colt al traseului – Motoclub-ul Haita Deva a reusit...

Citeste mai mult