2011 Harley Davidson Core

2011 Harley Davidson Core

10.02.2011

Noua colectie Core 2011 Harley-Davidson ofera o gama variata si completa de produse, printre care si numeroase modele de geci moto barbatesti pentru sezonul care sta sa inceapa.

Cu un design casual, colectia se adreseaza celor care vor sa arate bine chiar si cand nu se afla la ghidonul unei motociclete, iar noile jachete, manusi sau tricouri ii ajuta in acest sens.

Illumination Leather Full-Finger Gloves
sunt un accesoriu din piele captusita, prevazut cu material 3M Scotchlite, reflectorizant. In palma, manusile au o portiune intarita, rezistenta la abraziune. Sistemul de prindere este reglabil. Potrivit motoblog.it, pretul este de 75 de euro.

Pre-Luxe Garage Jacket
este un o jacheta din material textil rezistent la apa.  Cu un stil clasic, jacheta are un sistem de inchidere cu fermoar. Jacheta are doua buzunare mari handwarmer cu fermoar si buzunar interior dublu.

Pre-Luxe Woven Shirt
este un tricou din bumbac, cu guler clasic care poate fi purtat intr-o zi calduroasa de vara.

Classic Functional Jacket
este un accesoriu din material (nylon si amestecuri sintetice) rezistent la apa, cu interior matlasat, detasabil. Pentru o buna ventilare, este prevazut cu o serie de soatii de aerisire iar in ceea ce priveste protectia, este dotat cu protectii detasabile la umeri si coate. Manecile au mansete prevazute cu sistem de ajustare a dimensiunii. Jacheta este dotata cu buzunare exterioare si interioare si, pentru o buna vizibilitate, are dungi reflectorizante 3M Scotchlite.

Reflective Skull Switchback Jacket
este un sacou rezistent la apa, cu interior detasabil si protectii in zona umerilor si a coatelor. Manecile sunt ample si se ajusteaza cu nasturi si benzi elastice. Este prevazuta cu detalii din material reflectorizant de mare vizibilitate, inclusiv logo-ul craniului, specifica motoblog.it.

Te-ar putea interesa si:

Riderul RED BULL KTM FACTORY RACING, Aaron Plessinger, obtine prima victorie 450 Supercross in San Diego

Runda 3 - Campionatul AMA Supercross Aaron Plessinger a cucerit prima victorie din cariera 450SX Main Event la Runda 3 a Campionatului 2024 AMA Supercross, preluand controlul in conditii ploioase. Colegul de echipa, Chase Sexton, a urcat pe locu...

Citeste mai mult