2011: Casti jet de la BRK

2011: Casti jet de la BRK

13.01.2011

Brandul BRK propune o noua gama de casti pe care orice rider de scutere le poate purta atunci cand iese la plimbare prin oras. Confectionate din material usor, castile sunt disponibile in doua variante de culoare, alb si negru.

Mai este putin pana la inceperea noului sezon moto, de aceea procurarea sau innoirea echipamentului se impune. Din acest motiv, n-ar fi rau sa aruncati o privire pe modelele de casti moto si pentru scutere ale celor de la BRK. Carcasa este confectionata din material compozit cu protectie UV, si in interior, casca dispune de o captuseala “imitatie din piele”, lavabila si care nu retine umezeala. Viziera ofera protectie perfecta impotriva curentilor de aer si a altor turbulente. De asemenea, sistemul de inchidere permite fixarea perfecta a castii in timpul rularii cu scuterul sau motocicleta, iar daca se tine cont si de greutatea de doar 1000 g, atunci raportul suplete/protectie este cel mai bun. Castile vor fi disponibile de la inceputul anului 2011.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R

Cu o latime de 64 inch, putere crescuta 90 CP si manevrabilitate agila, CFMOTO duce performanta SSV la urmatorul nivel cu modelul ZFORCE 1000 SPORT R, un aliat pregatit pentru cele mai extreme provocari off road. Anvelopele masive 29 inch montate pe ...

Citeste mai mult