2009 Seria Polaris RANGER UTV / Side X Side

2009 Seria Polaris RANGER UTV / Side X Side

12.07.2010

Polaris RANGER este cel mai muncitor vehicul de utilitati de pe piata, iar linia din 2009 contine un RANGER care este imbunatatit astfel incat sa fie cel mai bun care a existat VREODATA. Pe langa noile side-by-side-uri Polaris modele RANGER 4x4 si RANGER XP, Polaris lanseaza si noul RANGER HD.
“Seria din 2009 este cea mai importanta si cuprinzatoare din intreaga istorie RANGER” a spus Matt Homan, manager general al diviziei Side-by-Side de la Polaris. “Am pastrat toate aspectele care il fac pe RANGER sa fie foarte bun, dar i-am introdus si elemente noi pentru a fi siguri ca atinge noi culmi ale performantei. Vrem ca noile modele sa munceasca mult mai mult si sa mearga si mult mai bine.”
Pentru a face modelul RANGER sa munceasca si mai mult, Polaris l-a reconceput astfel incat sa poata face fata celor mai dificile sarcini. In acest scop, vehiculul a fost dotat cu cel mai rezistent capat din fata care a existat vreodata. El protejeaza componente esentiale precum radiatorul, sistemul de racire si diferentialul din acea parte. Farurile au fost instalate pe interior pentru un plus de protectie fata de pietre sau crengi, iar bara din fata ofera puncte de prindere, carlig central de tractare si protectie sporita. Pentru cei care au nevoie de ceva mai multa lumina, vehiculul dispune si de suporturi pentru montarea de lumini auxiliare pe bara din fata, dispunand, deja, de faruri halogen/LED ce pot lumina pe distante mari.
Noile modele muncesc mai mult, dar sunt si mai usor de manevrat de pilot multumita biotehnicii avansate care ii permite acestuia sa calatoreasca mai mult timp, dar in conditii bune. Noile modele dispun de un scaun mai bun, spatii mai mari pentru picioare, pedale reorientate, spatar inclinat pe spate si maneta a franei de mana relocalizata, pentru a putea fi operata atat dinauntrul, cat si din afara vehiculului. Polaris a reconceput si volanul astfel incat manevrarea vehiculului sa fie mai usoara, iar efortul depus in acest proces sa scada cu pana la 50%.
Polaris RANGER a fost intotdeauna cunoscut pentru spatiile sale mari de stocare, astfel ca nici modelele noi nu fac exceptie. Spatiul de stocare din panoul de bord este cu 46% mai mare decat cele de la alte vehicule pentru a putea cara obiecte necesare. De asemenea, exista un spatiu de stocare si sub capota din fata, mai mare, pentru obiectele de care aveti nevoie mai putin pe timpul calatoriei, iar la modelele RANGER XP si RANGER HD aveti un compartiment special exact sub scaun, in care puteti pune diverse obiecte sau in care puteti instala un ventilator de la PURE Polaris.


Pentru a face aceste vehicule sa fie cat mai comfortabile, Polaris le-a dotat cu suspensii ajustabile cu parghii, pe partea din fata, si independente, pe partea din spate. Noile modele dispun de ajustare in functie de raportul de miscare, dar si de incarcatura. Suspensiile cu parghii din fata au doua puncte de montare pentru amortizoare la fiecare roata, permitand ajustarea duritatii suspensiei. Ajustarea in functie de greutate, valabila la fiecare roata, creste compresia initiala a arcurilor, facandu-le cu 30% mai dure, atunci cand este nevoie. Noile suspensii au un spatiu de miscare de 24,5 cm, in fata, si de 22,9 cm in spate, iar garda la sol este de 30,5 cm. De asemenea, vehiculul permite montarea de suspensii diverse si cresterea in latime in anumite scopuri recreative. Pentru a trece cu bine peste obstacolele terenului, noile modele sunt echipate si cu sistem de directie anti-soc, care amortizeaza socurile provocate de pietre, butuci sau denivelari si mentine volanul precis, neafectat.
Pentru sarcinile cu adevarat dificile, Polaris lanseaza noul RANGER HD, care are toate aspectele de la modelul RANGER simplu, dar si dotari. Tocmai de aceea este cunoscut drept “Cel mai muncitor si comfortabil” vehicul side-by-side.
Sistemul de directie cu putere, ajutat de asistenta variabila, face ca manevrarea vehiculului sa fie mai facila. Volanul poate fi miscat doar folosind cateva degete la viteze mici si este extrem de controlabil la viteze mari, astfel incat sa va puteti bucura de calatorie. Sistemul este perfect si pentru curatarea zapezii sau, eventual, odata cu atasarea sistemului BOSS® Lift & Carry la partea din fata a vehiculului, pentru ridicarea a pana la 225 kg.
RANGER CREW, singurul vehicul ce poate transporta 6 pasageri de pe piata, cu o injectie electronica de combustibil si sistem de tractiune 6x6 este ultimul model din seria RANGER de utilitati pentru 2009.
Oferte de PURE Polaris RANGER Utility Side X Side pentru 2009
Minneapolis, MN (7/24/2008) – Odata cu lansarea noilor RANGER 4x4, RANGER XP si RANGER HD, PURE Polaris a lansat si o gama larga de accesorii care sa le sporeasca utilitatea.
In 2009, PURE Polaris ofera accesorii utile astfel incat modelele RANGER sa munceasca si mai mult. Aici includem sistemul nou BOSS® Lift & Carry, care se ataseaza la partea din fata a modelului RANGER HD si care poate ridica si cara pana la 225 kg. Sistemul se ataseaza cu ajutorul unor suporturi hidraulice, intreaga operatiune durand in jur de 30 de secunde.
In caz de drumuri inzapezite, plugul BOSS® Premium poate fi atasat rapid de vehicul pentru a le putea curata. Timpul de montare/demontare este foarte scurt, in jur de 30 de secunde.

Polaris Pure Ranger Snow Plow Polaris Pure Ranger Cab and Accessories
Noile sisteme din cabina de la RANGER 4x4, RANGER XP si RANGER HD cuprind cam tot ce aveti nevoie la un pret foarte bun. Noul sistem de acoperire a cabinei Bestop® Hard-Top asigura protectia fata de conditiile meteorologice, izolare fonica pe interior si design modular care asigura flexibilitate maxima. Sistemul mai cuprinde geamuri din sticla moale si acoperis din poliester invelit in vinil, pentru a putea fi retractat.
Pentru cei care cauta un vehicul cu o cabina medie, Sistemul de otel Polaris este o cabina facuta complet din otel, cu geamuri de sticla si izolare fonica interioara.
PURE Polaris ofera doua sisteme de cabina pentru clientii care cauta o cabina la un pret bun. Sistemul Poly Cab Polaris, un sistem modular complet independent, construit din bare de polietilena si geamuri din policarbonat, si sistemul PURE Canvas Cab, cu solutie bare durabile, inmuiate in poliester, cu geamuri cu fermoar si usi incadrate cu lacate magnetice. PURE Polaris va pune la dispozitie si o gama completa de accesorii cu care sa completati sistemele acestea(sistem de iluminare, de incalizre, de curatare a parbrizului etc).
Sistemul de protectie RANGER PreRunner, creat pentru situatiile in care terenul este mai dificil, include un cadru creat ca sa apere partea din fata de orice pericol, si in care poate fi instalat un Troliu sau placute de protectie de diferite dimensiuni.
Pentru un plus de protectie, PURE Polaris va pune la dispozitie o Trusa de Aripi pentru noile modele RANGER. Trusa cuprinde aripi pentru partea din fata si din spate care pot fi prelungite cu pana la 10 cm, astfel incat sa previna stropirea cu apa sau noroi a pilotului si a pasagerului.

Polaris Pure Ranger Accessories Polaris Pure Ranger Storage Solutions
Troliul Polaris vine impreuna cu diversele truse de instrumente. PURE Polaris ofera Troliuul Polaris 4.5, care are trei optiuni de plasare: Integrat, cand este plasat sub cadrul de protectie, Multi-Mount, cand este plasat in fata sau in spate, sau Extrem, cand este plasat sub noul cadru de protectie Extrem. Acest Troliu se potriveste si la modelele mai vechi.
PURE Polaris a adaugat si mai multe produse la seria de accesorii Lock & Ride care se potrivesc atat la modelele RANGER noi, cat si la cele vechi.
Posesorii de vehicule RANGER au cerut capacitati mai mari de stocare, iar Polaris le-a indeplinit dorinta! Noua cutie de stocare poate suporta capacitati mai mari si este foarte usor de montat/demontat.
Pentru vanatori, PURE Polaris introduce suport pentru pusca Scabbard Mount si suport pentru cutie cu arc si sageti. Noul suport Scabbard Mount pentru pusca permite plasarea custilor medii pentru caini sub el, iar suportul pentru arc poate duce chiar doua cutii in acelasi timp, indiferent de dimensiuni.

Te-ar putea interesa si:

Roadster-ele 2024 Ryker ofera cea mai buna experienta pe trei roti

Stabile, usor de pilotat si de controlat, roadster-ele Can-Am Ryker iti ofera cea mai buna experienta pe trei roti! Cu optiuni de customizare multiple, fiecare roadster Ryker raspunde cerintelor unei largi tipologii de rideri. De la panouri noi, s...

CITESTE MAI MULT