Noi zvonuri despre versiunea racing Yamaha R1 2015

Noi zvonuri despre versiunea racing Yamaha R1 2015

25.07.2014

Cei de la Yamaha ar putea lansa o noua versiune standard si racing pentru motocicleta model R1 2015 care sa va ofere o putere maxima de 230 cai putere si un design inovator,specific celor de la Yamaha.
Surse din Japonia au confirmat ca noul model Yamaha R1 urmeaza sa fie lansat spre sfarsitul acestui an,conform celor de la AMCN (Australian Motorcycle News).

De asemenea,se zvoneste ca pe langa schimbarile la design,noul R1 va fi disponibil in doua variante:o versiune racing care s-ar presupune ca ar oferi o putere maxima de 230 cai putere,tractiune imbunatatita si o suspensie electronica,iar versiune standard va beneficia de o transmisie cu dublu ambreiaj si o putere maxima mai mica fata de versiunea racing.

Un alt zvon ar fi, ca cei de la Yamaha vor lansa o noua versiune si pentru modelul R6 2015 pana la sfarsitul acestui an.

In ceea ce priveste lansarea noi versiuni a modelului R1 2015,cei de la Yamaha o vor prezenta fie la INTERMOT in Cologne sau la EICMA in Milano.

ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

WHITE FRIDAY 9-12 februarie

In perioada 9-12 februarie, ATVROM - destinatia ta de aventura - anunta sosirea celei mai asteptate campanii a anului: White Friday Experience! Cu reduceri si oferte exclusive, aceasta perioada este dedicata tuturor pasionatilor de aventura off-road ...

Citeste mai mult