Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Yamaha YZF450 se imprieteneste cu literele X si R


Yamaha YZF450 se imprieteneste cu literele X si R
  03.09.2010

Americanilor li se pregateste ceva. Yamaha a anuntat ca doua noi modele vor intregi colectia din aceasta toamna, dar ca ele vor fi disponibile, din pacate, doar peste Ocean. Astfel, daca veti vrea sa aveti in garaj un YZF 450R sau un YZF 45OX, va trebui sa asteptati sa castigati la Loteria vizelor.

Clasa ATV-urilor sport de la Yamaha este din ce in ce mai puternica, iar de anul viitor, cele doua noi modele vor continua sa confirme asta. Caracterizate de putere, confort, manevrabilitate buna, YZF450R si X sunt create pentru a obtine performanta.

Prevazute cu suspensii care nu se sperie de niciun circuit, cadru rezistent si motor puternic “fuel injected”, aceste doua modele asteapta sa intre in cursa. Versiunea R este pregatita pentru motocross dar si pentru terenuri accidentate, nisipoase, iar fratele sau, X, este, de asemenea, creat pentru acelasi tip de trasee. Atunci cand vine vorba de putere, ambele tin in frau motoare DOHC, monocilindru, 5 valve, 449cc si se bucura de suspensii 44mm KYB care amortizeaza perfect toate socurile traseelor.

Cand au creat versiunile X si R, cei de la Yamaha au tinut cont nu doar de performantele tehnice ci au luat in calcul si confortul rider-ului iar din 2008 de cand a aparut modelul-mama, YZF450, saua pilotului era in forma T, handle bars ProTaper reglabile, pneuri Dunlop customizate de 21 inch fata si 20 inch spate, astfel incat ATV-ul sa ofere pilotului pachetul intreg de adrenalina si placere.

2011 YZF 450R si YZF450X au primit si hainute noi, astfel ca apar pe piata in versiunile de culoare albastru Yamaha si alb. De asemenea, vor exista si doua versiuni Special Editions, iar acestea vor avea un look mai agresiv accentuat de nuantele negru metalic, accentele de rosu si grafica unica ce le va diferentia de modelele clasice.

Yamaha a dat startul la performanta in ceea ce priveste clasa ATV atunci cand a creat modelul YZF450 si de atunci incearca sa mentina ritmul cu piata.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate