Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATV Yamaha Raptor 700R SE pentru 2010


ATV Yamaha Raptor 700R SE pentru 2010
  22.02.2010

Yamaha este renumita pentru modelele sport pe care le-a construit de-alungul timpului: FZR100, V-Max, R1 sau Banshee si in special editia speciala Raptor.

Modelul Raptor este cel mai bine vandut ATV sport, un model cu potential, lucru care nu e de mirare avand in vedere ca este un "exemplar" agil si puternic cu un design deosebit. Editia speciala aduce o grafica interesanta si este disponibila pe culorile alb, rosu si negru.

Masinaria este pusa in miscare de un motor racit cu lichid de 686 cc, SOHC, in 4 timpi. Acesta il ajuta sa se catere pe orice deal, in noroi sau nisip. Rezervorul are o capacitate de 11 l, iar sistemul eficient Yamaha Fuel Injection (YFI) ofera un mare avantaj. Intalnim si un stop LED si un bord digital cu vitezometru, hodometru, ceas si martori de bord pentru racire si combustibil sau indicatoare pentru modul neutru sau marsarier. 

In privinta sasiului si a manevrabilitatii, Raptor primeste bile albe. Avand suspensiile reglabile, iti poti ajusta dimensiunea pentru a se potrivi nevoilor tale de pilotaj. Desi nu este cel mai usor ATV, la aproape 200 kg cu rezervorul plin, centrul de greutate jos ii ofera echilibrul necesar deplasarii pe un teren precum nisipul.

Cu un pret de 8799$ ( cu 600$ mai mult decat anul trecut), cu niste costuri de intretinere scazute si cu puterea din dotare, Yamaha Raptor 700R SE este cu siguranta un vehicul dorit de multi dintre pasionatii de ATV-uri.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate