Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Yamaha va ofera controllerul pentru harti MSD Blaster FI


Yamaha va ofera controllerul pentru harti MSD Blaster FI
  16.09.2014

Cei de la Yamaha Parts and Accesories au lansat un controller pentru harti, MSD Blaster FI, acum disponibil si pentru Yamaha YFZ450R si YFZ450X.

Blaster FI permite ATV-istilor care conduc vehiculele mai sus mentionate sa isi seteze harta pentru combustibil si aprindere, limitatorul rev si functiile pompei de acceleratie. Configuratia hartilor poate fi efectuata de pe orice laptop care are software MSD si permite setarea a 10 pozitii diferite pentru acceleratie si RPM. In plus, 10 harti diferite pot fi salvate in modulul Blaster FI, astfel oferind un tuning rapid fara a necesita si un calculator.


Yamaha MSD Blaster FI engine clock

 

"MSD Blaster FI este singurul produs de pe piata care ofera o solutie simpla, cu un cost redus, pentru posesorii de YFZ450R/X care sunt interesati sa ajusteze hartile de combustibil si aprindere pentru a-si crea conditii personalizate la curse si in plimbarile zilnice. In plus, dealerii Yamaha vor beneficia de distributie exclusiva a MSD Blaster FI pentru primele 90 zile de comercializare ", a declarat managerul diviziei de accesorii Yamaha.

Managerul companiei MSD a declarat la randul lui: " Suntem incantati sa formam acest parteneriat cu o companie importanta precum Yamaha. MSD este cunoscuta pentru fabricarea produselor de calitate superioara destinata ATV-urilor. Suntem concentrati sa producem accesorii de aceeasi calitate ca si cele Yamaha. Suntem increzatori ca acesta colaborare va fi de succes."
 

 

ATVROM - importator ATV Arctic Cat, Can-Am, CFMoto, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.


 

 

 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate