Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Yamaha XJ6 SP model 2013 editie limitata


Yamaha XJ6 SP model 2013 editie limitata
  09.05.2013

Constienti fiind ca publicul cere in permanenta ceva nou, Yamaha a lansat o ediÅ£ie speciala, pentru deja consacratul XJ6.  Yamaha ofera clientilor naked-ul polivalent de clasă medie XJ6 , acum cu un look schimbat,  si anume in culoarea gri mat. Ca sa fim cat se poate de exacti, denumirea completa a noii versiuni este :XJ6 SP.

De mentionat ca Yamaha se inscrie in trendul  general, acela de a personaliza anumite modele, exact cum au facut cei de la Suzuki, Triumph si Honda.

Yamaha XJ6 SP se doreste a fi raspunsul la atacul celor de la Suzuki prin GSR 750 LTD. Alegerea este cel putin ciudata la prima vedere, deoarce in mod normal ar fi trebuit sa dea replica prin modelul FZ8. Dar au optat pentru XJ6, din cateva considerente importante: manevrabilitate, pret rezonabil, polivalent, si nu in ultimul rand, pozitia de lider in clasamentul vanzarilor.

Yamaha XJ6 model 2013  primeste panouri laterale noi, cu inscripÅ£ia modelului ÅŸi cu numarul “de concurs” 6,  elemente care imits fibra de carbon  si apreciata  culoare gri mat. De asemenea, apar o noua toba de esapament intermediara care arata ÅŸi suna mai bine, plus o noua sa, din doua bucatii, mult  mai comoda. Manerele pasagerului sunt acum reglabile ÅŸi de dimensiuni mai mari, ceea ce duce la o usurinta in utilizare si un plus de confort.

In ceea ce priveste motorizarea modelului XJ6 SP, absolut  nici o schimbare.  Motorul de 600 cmc scoate  tot 77.5 CP, suficienÅ£i pentru majoritatea posesorilor de Yamaha XJ6. Pentru incepatori,  exista un kit care limiteaza puterea la 35 de kW, facand motocicleta ideala pentru cei cu categoria A2 pe permis.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate