Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Yamaha Grizzly 700 FI Auto 4x4 EPS Special Edition


Yamaha Grizzly 700 FI Auto 4x4 EPS Special Edition
  29.04.2014

Cu schema de culoare tactical black, roti speciale din aluminiu si pachetul grafic agresiv, aceasta editie limitata Grizzly 700 este o versiune de ATV destul de impunatoare. ATV-ul are o greutate redusa pentru clasa sa si este propulsat de un motor puternic de 686cc, racit cu lichid, SOHC, care aduce mai multa putere pentru 2014 si performanta imbunatatita in toata gama de turatii. Motorul poate remorca peste 400kg si este imperecheat cu o transmisie Ultramatic cu dual range Hi/Lo si reverse.

Pentru a face fata cu bine pe orice tip de teren accidentat, ATV-ul beneficiaza de suspensie independenta cu o cursa lunga cu brate duble WideArc fata si amortizoare ajustabile in 5 pozitii. Alte caracteristici care merita mentionate includ frane hidraulice pe disc pe toate cele 4 rotile, directie asistata electric power steering si un rezervor de combustibil de mari dimensiuni.

Caracteristici esentiale:

- ca si top performer-ul clasei sale, va fi greu sa treceti neobservat cu noul Grizzly 700 4x4 SE, cu schema de culoare tactical black, rotile special din aluminiu si pachetul grafic discret dar agresiv.
- cu motorul sau puternic de 686cc, racit cu lichid, SOHC, Yamaha Grizzly 700 produce mai multa putere pentru 2014 cu setari imbunatatite ale motorului care sporesc performantele in toata gama de turatii. Forma pistonului a fost modificata si raportul de compresie crescut de la 9.1:1 la 10.0:1 pentru putere crescuta in toata gama de turatii.
- bratele duble fata si spate sunt mai lungi iar amortizoarele au de asemenea o cursa mai lunga. Aceste ajustari imbunatatesc confortul riderului la viteze mici fara sa sacrifice manevrabilitate.
- sistemul on-command 4WD va permite sa selectati intre 2WD, 4WD cu alunecare limitata si 4WD cu diferential blocat, totul cu simpla apasare a unui buton. Butonul de override permite motorului sa atinga turatie maxima in modul full differential lock
- transmisia Ultramatic cu dual range Hi/Lo si reverse este cel mai avansat sistem de transmisie disponibil. Un ambreiaj automatic centrifugal mentine constanta tensiunea curelei pentru uzura redusa si foloseste un ambreiaj special pentru franare de motor pe toate rotile cand se merge la vale in modul 4WD si reverse.
- sistemul de directie asistata Yamaha Electric Power Steering ofera asistenta progresiva la viteze reduse si peste teren accidentat in timp ce mentine optimizat feedback-ul riderului, confortul superior si adaptabilitatea la teren.
- panoul avansat de instrumente digitale ofera un display multifunctional LCD cu vitezometru, kilometraj, indicator trip dublu, indicator ore functionare, status 4WD, pozitia transmisie, ceas si indicator combustibil.

Specificatii tehnice:

- tip motor: 4 timpi, racit cu lichid, un singur cilindru, SOHC, 4 valve
- capacitate cilindrica: 686cc
- alezaj x cursa: 102 x 84 mm
- raport de compresie: 10.0:1
- alimentare: Yamaha Fuel Injection, 44mm
- aprindere: 32-bit ECU
- sistem de pornire: electric
- transmisie: Yamaha Ultramatic V-belt cu frana de motor pe toate rotile
- tren de rulare: Yamaha on-command 2WD, 4WD, locked 4WD, cardan
- suspensii fata: brat dublu independente, ajustare in 5 pozitii
- suspensii spate: brat dublu independente, ajustare in 5 pozitii
- frane fata: doua discuri hidraulice
- frane spate: doua discuri hidraulice
- anvelope fata: AT 25x8-12
- anvelope spate: AT 25x10-12
- instrumentatie de bord: digital LCD
- lumini: 2 faruri si lumini spate 21/5W

ATVROM - importator ATV Arctic Cat, Can-Am, CFMoto, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate