Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Propunerea Yamaha pentru iubitorii de enduro touring


Propunerea Yamaha pentru iubitorii de enduro touring
  13.03.2019

Pentru sezonul 2019, producătorul japonez Yamaha vine cu o gamă de motociclete Adventure gândite să ofere performanțe înalte în condiţii de drum variate, de la pământ până la asfalt, astfel încât pasionații de călătorii să se bucure de libertate completă și de o experiență de riding la superlativ. În continuare, vă facem cunoștință cu trei din cele mai puternice modele enduro touring ale companiei Yamaha.

XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition 2019 - cu o schemă grafică îndrăzneaţă și atrăgătoare, un parbriz înalt, faruri de ceaţă şi portbagaje uşoare din aluminiu (capacitate 74 litri), această motocicletă de calitate premium vă permite să vă faceți bagajele şi să purcedeti la drum imediat. Motorul 1199cmc, șasiul robust și suspensia reglabilă electronic sunt doar câteva din atuurile acestui model.


XT1200ZE Super Ténéré 2019 - o motocicletă construită să exceleze la rularea pe teren accidentat și un partener ideal pentru a acoperi distanțe mari. Cel mai recent model XT1200ZE Super Ténéré se bazează pe un motor de 1.199 cc cu 2 cilindri în linie, răcit cu lichid și are în dotare un șasiu rezistent prevăzut cu suspensie reglabilă electronic. La fel ca varianta Raid Edition, și acest model beneficiază de înălțime reglabilă a șeii și de sistemele avansate de frânare coordonată, ABS, controlul tracțiunii, regulator de viteză și tehnologia Yamaha D-mode.


XT1200Z Super Ténéré - o motocicletă enduro touring care se bazează pe o combinație excelentă între soliditatea şi fiabilitatea rasei Dakar Yamaha cu manevrabilitatea uşoară şi cu tehnologia superioară de asistență la pilotare. Modelul este disponibil cu schemele de culoare Ice Fluo și Tech Black.

Tag-uri

motociclete, yamaha, xt1200ze super tenere, yamaha xt1200ze super tenere raid edition,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate