Yamaha YXZ 1000 dotat cu un front bumper minimalist cu un impact maxim

Yamaha YXZ 1000 dotat cu un front bumper minimalist cu un impact maxim

26.11.2015
Noul model “Pure Sports” 2016 YXZ 1000R, cu al sau motor de un litru cu trei cilindri conectat la o cutie manuala secventiala de viteze in cinci trepte este considerat cel mai sportiv model side-by-side al pietii. Si fara indoiala, YXZ 1000 a fost proiectat pentru cei mai inveterati aventurieri aflati in cautarea senzatiilor off-road cat mai extreme, dar si cei mai pretentiosi in privinta performantelor si durabilitatii unui side-by-side.

Efectele lansarii acestui model integral nou nu s-au lasat asteptate, o serie de producatori de accesorii after-market punandu-si la bataie experienta si priceperea in proiectarea si realizarea diferitelor componente, accesorii si echipamente atv/utv destinate fanilor aventurilor intr-un side-by-side pur sportiv. Dintre acestia s-a evidentiat unul dintre cei mai renumiti producatori after-market din segmentul side-by-side, DragonFire, pentru care aparitia acestui model sportiv fara compromisuri a fost un imbold in realizarea de accesorii de top.

Asa cum se considera, compania DragonFire a fost fondata cu radacinile adanc infipte in cursele din desert, unde deopotriva viteza si priceperea in manevrare sunt atuuri de baza, asa ca pot intelege perfect ce inseamna in lumea side-by-side-urilor nasterea unui sportiv pur-sange ca YXZ 1000. Si de aceea, ii dedica un nou front bumper, denumit RacePace. Cu numele de cod "The Shredder".

Yamaha YXZ 1000 bumper

“Folosindu-ne de ani de experienta in curse, am dezvoltat un front bumper nou, fixat cu o singura prindere. Protectia fata, de mare durabilitate, foarte usoara, a fost realizata de inginerii nostri fara sa afecteze in vreun fel nici greutatea, nici caracteristicile aerodinamice ale YXZ”, arata intr-un comunicat Chris Moore, director de imagine social-media al companiei DragonFire.

Cu un design minimalist, RacePace a fost proiectat in asa fel incat sa suporte orice impact, cat de puternic, ferind vehiculul de deformari, stricaciuni sau alte urmari neplacute. “O structura din otel tubular, foarte rezistenta si o placa de fixare taiata cu laser ofera nu numai o protectie foarte ridicat, dar se integreaza si perfect stilului acestui side-by-side performant”, a adaugat Moore. Intr-adevar, dincolo de protectia sporita, e vorba de o infatisare perfect potrivita cu linia sportiv-agresiva a lui YXZ, putand fi considerata o componenta de fabrica.

Asadar, proprietarii noului 2016 Yamaha YXZ 1000 au acum posibilitatea sa-si instaleze (destul de usor) noul front bumper RacePace produs de DragonFire, acoperit cu o vopsea speciala neagra, ce se potriveste cu schema cromatica din fabrica a modelului, inspirat de cursele de viteza, foarte usor si rezistent, la un pret de baza de aproximativ 300 $, fara taxe.


Front Bumper Yamaha YXZ 1000