Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

XStream Givi: colectia pentru 2011


XStream Givi: colectia pentru 2011
  13.12.2010

Givi are un sfarsit de an bogat in lansari de produse. De aceasta data este vorba despre colectia XStream, din care fac parte rucsaci pentru rezervor, topcase-uri si "ghiozdane". Denumirile sunt tot din gama celor folosite la roboteii din „Razboiul stelelor” ,T487, T486.

T487 este un model de rucsac care nu face colectia Xstream de rusine. Cu un design robust si care tine cont de cele mai mici detalii, acest accesoriu este confectionat din material impermeabil. Prevazut cu fermoare, buzunare, rucsacul poate adaposti o multime de lucruri fara de care nu puteti pleca la drum. Rucsacul are bretele care se pot regla, pentru a nu crea disconfort riderului. In cazul in care, dupa ce coborati de pe motocicleta nu vreti sa duceti grija castii, trebuie sa stiti ca intr-unul dintre bununare exista un sac care, atasat de cateva clame, va ajuta sa transportati casca in conditii bune.

T486 face parte din aceeasi colectie, fiind un sac pentru rezervor. Fabricat din material Cordura cu insertii Lorica, T486 este compact, perfect pentru rezervoarele motocicletelor sport. Este prevazut cu mai multe compartimente de depozitare, inclusiv cu buzunar cu folie transparenta, in care se pot adaposti accesorii precum  MP3, smartphone sau GPS. Sistemul de montare permite utilizarea acestuia indiferent daca rezervorul este de metal sau plastic si, de asemenea, are in dotare si curea pentru umar.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate