Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Warn Industries primeste al treilea premiu Global Supplier de la


Warn Industries primeste al treilea premiu Global Supplier de la
  07.05.2010

Warn Industries, furnizorul nr.1 pentru Ford Motor Company a primit premiul anului 2009 de la producatorul auto. Acesta reprezinta al treilea an consecutiv in care Warn primeste premiul Global Supplier. Aceasta recunoastere anuala este oferita furnizorilor care depasesc standardele de calitate, costuri sau livrare. Warn Industries a primit premiul de argint pentru productia de osii si a fost unul din cei 40 de furnizori recunoscuti pentru realizari.

CEO-ul Warn, John McCalla a declarat: "Compania Warn Industries este onorata sa primeasca premiul World Excellence de la Ford. Compania noastra si angajatii sai sunt extremi de mandri pentru aceasta recunoastere si suntem dornici sa mentinem aceasta relatie puternica cu Ford Motor Company."

Exista trei categorii pentru Word Exellence Awards- Aur, Argint si Recunoasterea Realizarilor. Premiile Aur si Argint sunt oferite furnizorilor pentru excelarea in materie de calitate, costuri si livare. Anul acesta au fost prezentate 13 premii Gold Awards si 24 Silver Awards. Recunoasterea Realizarilor este atribuit acelor companii care ofera contributii in materie de tehnologii axate pe consumatori, 6 Sigma, durabilitate si fiabilitate, CSR, diversitate, servicii comunitare si imbunatatirea garantiilor. In total, 11 furnizori au obtinut acest premiu.

Warn Industries este cel mai cunoscut brand de produse si accesorii off-road din intreaga lume.


© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate