Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Un nou joc Video – MX vs. ATV Untamed


  31.10.2008

Penru aceia dintre dv. care cred că John Natalie Jr. ÅŸi Joe Byrd s-au lăsat duÅŸi de val plângându-se Å£i văitându-se în legătură cu cine va intra cu vehiculul în cine, vedeÅ£i cum vă simÅ£iÅ£i când un vehicul de tip  monster truck întră în ATV-ul dv în timpul cursei în aer liber!  Cu caracteristicile individualizate pentru cursă ale jocului MX vs. ATV Untamed, puteÅ£i  recrea cursa profesioniÅŸtilor  alegându-vă particpanÅ£ii profesioniÅŸti  favoriÅ£i din circuitul ATVA. Fiecare dintre seriile de curse din MX vs. ATV Untamed are profesioniÅŸti  care reprezintă circuitele lor respective.

Pentru aceia dintre noi care sunt fani ai sporturilor cu vehicule cu motoare de mare putere  sfatul nostru este să nu faceÅ£i prea multe depăşiri ÅŸi ieÅŸiri de pe pistă,  de pe poteci ,ÅŸi să nu încercaÅ£i cascadorii riscante cu maÅŸinile voastre. Unii dintre noi pot să-ÅŸi irosească complet vieÅ£ile făcând reparaÅ£ii ÅŸi recnstrucÅ£ii , practicând, sau făcând pur ÅŸi simplu  tot ce e nevoie pentru  a ajunge să participle la curse sau să se plimbe cu maÅŸini de mare putere, chiar daca pentru asta e nevoie sa-ÅŸi ia un al doilea job pentru a plăti îmbunătăţirile necesare ale maÅŸinilor în conformitate cu cerinÅ£ele pieÅ£ei!  Odataă cu lansare noului joc video “MX vs. ATV Untamed,” fanii sporturilor cu motor îÅŸi pot satsisface  plăcerea de fani, fără a se lăsa pradă imboldului de a merge să-ÅŸi achiziÅ£ioneze un nou vehicul.

Acest Crăciun v-ar putea oferi posibilitatea de a cumpăra un Xbox 360 pentru copii.Adică, vreau să spun MoÅŸ Crăciun le poate aduce un joc, în caz că  citesc aceste rânduri cei mici!  TotuÅŸi, ar putea fi mai ieftin să cumpăraÅ£i acel nou vehicul. Glumeam!  Deci, sprea marea mea încântare, am fost entuziasmat de oportunitatea de a testa un MX vs. ATV Untamed. Cu  acest joc, fanii pot concura ÅŸi câÅŸtiga curse ÅŸi îÅŸi pot îmbunătăţi  performanÅ£ele echipamentelor lor pentru curse, fără să-ÅŸi facă griji cum să obÅ£ină o a doua ipotecă!

Mai întâi, necunoscând  Xbox 360, sunt complet uimit de calitatea extraorindară a graficii oferită de  sistem. Cu locuri de organizare a curselor ce variază de la deÅŸert ÅŸi sălbăticie la arene acoperite sau descoperite, jocul e generous în a oferi atracÅ£ii plăcute ochilor. Dezvoltatorii au făcut până ÅŸi efortul suplimentar de a scoate în evidenţă micile trăsături ce diferenÅ£iaţă  formele ÅŸi modelele maÅŸinilor! De asemena, jocul oferă efecte sonore de calitate, adăugând o tentă de realism. Nu mă pot sătura de sunetul în 4 timpi produse de motocicletele MX ÅŸi de ATV-uri. Cei care se întrec cu  MX Lites beneficiază de sunete ce nu durează mult, sunete emise de motoare în doi timpi. Cei care merg cu  mini- motociclete pot renunÅ£a la ele ÅŸi pot alege  MX Mini pentru cursă. Alte vehicule opÅ£ionale pentru curse oferite de  MX vs. ATV Untamed, includ  vehiculele pentru nisip, vehicule pentru drumuri accidentate, vehicule speciale de tip trophy truck, ORV sport, ÅŸi monster truck.

În timp ce jocul  se încarcă, un anunÅ£ interesant apare pe ecranul dv. menÅ£ionând că nu trebuie să imitaÅ£i în realitate cursele prezentate în timpul jocului. E un lucru bun deoarece eu nu mă pricep la aÅŸa ceva !  Fiica mea în vârsă de 5 ani înceracă să-mi arate cum să execut câteva dintre cele 50 de cascadorii disponibile în timpul concursului de freestyle. (stil liber). Pur ÅŸi simplu mă doare sufletul să compar perfomanÅ£ele de timp obÅ£inute în cursele Supercross ÅŸi Cross-country din timpul evenimentului organizat la Waypoint, aÅŸa că voi lăsa deoparte discuÅ£iile supliemnatre de pe ecranul împărÅ£it !

 Adăugând un sens amplificat de trăire a jocului, jucătorii pot să pre-descarce suspensia  maÅŸinii lor cu o miÅŸcare rapidă înainte a stickului stâng, transformând duble simple  în triple, care pot fi executate relative uÅŸor ÅŸi facând mai simplă călătoria prin secÅ£iunile jocului. Cu puÅ£in antrenament înaintea fiecărui tip de cursă, participanÅ£ii pot lăsa scuzele pentru performanÅ£ele lor slabe în afara circuitului.

DeÅŸi, la început, jucătorii pot încerca un sentiment de similaritate cu alte platforme de curse comparabile, MX vs. ATV Untamed le reuneÅŸte pe toate  într-o  singură ÅŸi atotcuprinzătoare cursă frenetică, conferind jocului  unicitatea proprie caracteristică.

Career mode combină o varietate de locuri de organizare a curselor pe drumuri accidentate ÅŸi conduce  campionatul la punctual culminant.. Cu randamentele deosebite conferite de grafica ÅŸi sunetele oferite de Xbox 360,  jocul conferă un realsim fantastic care este greu de întrecut. Caracteristicile jocului includ:  X-cross Tournament, Campionat pe drumuri accidentate, concursuri Open Cross, Super Cross, concursuri naÅ£ionale, concursuri Freeride, Edurocross, Freestyle, Customizare (Ajustare) a Vehiculelor , ÅŸi Multiplayer mode–incluzând competiÅ£ii online.Deci întrebarea la care toÅ£i vor un răspuns este:  MX sau ATV?  Ei bine, în familie răspunsul e: depinde cine conduce. Nu-i spuneÅ£i fiicei mele dar cred că pot să o înving la acest joc!  Altminteri, plecaÅ£i de aici ÅŸi faceÅ£i-vă singuri rost de o copie a jocului MX vs. ATV Untamed!  Nu veÅ£i regreta

Sursa: Media Agency SUA

 

 

 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate