Victory Octane va fi lansat pe 19 februarie, pana atunci teasere video!

Victory Octane va fi lansat pe 19 februarie, pana atunci teasere video!

11.02.2016

Producatorul american de motociclete Victory anunta ca pregateste Octane, un model cum nu s-a mai intalnit pana acum in istoria companiei, un model avand un motor cu racire cu lichid si proiectat sa dezvolte "cea mai mare putere".

Iar in pregatirea modelului viitor Victory Octane, au inceput sa apara deja celebrele materiale video teaser criptice, in care se anunta ca "voi intotdeauna vreti sa mergeti si mai repede", anuntate de constructorul specializat in customizare Urs Erbacher. Da, acel elvetian Erbacher care in noiembrie, la Milano, in cadrul salonului moto EICMA prezenta conceptul Ignition.

Iar pentru ca a venit vorba despre modele concept, trebuie spus ca Octane va fi primul model care va utiliza motorul V-Twin 60° de 1.200cc, utilizat in cadrul Project 156, cu care Victory participa la cursa Pikes Peak de anul trecut si pe care l-am vazut ulterior pe cele doua modele concept, Ignition si Combustion, spre sfarsitul anului.

Urs Erbacher nu a facut parte din pregatirea Project 156, insa celelalte doua modele concept i se datoreaza, iar intr-un teaser Octane apare spunand ca se gandeste ca aceste motociclete ar trebui sa intre in productie in viitor.

Un al doilea teaser video arata motorul racit cu lichid si il infatiseaza pe seful proiectului, Mike Song, care spune: "Vrem sa aducem American motorcycle in secolul 21". Si asta in timp ce o pagina speciala Octane de pe website-ul Victory face o legatura directa intre motocicleta de curse de la Pikes Peak: "Urmareste progresul celui mai puternic motor al nostru vreodata", de la Project 156 prin intermediul celor doua modele concept.

In primul material teaser, aparut cu cateva saptamani in urma, Victory a spus ca Octane nu numai ca va avea cel mai puternic motor din istoria companiei, ci va fi proiectat sa detina suprematia in privinta performantei din intreaga clasa. Iar in acest moment, ne gandim ca proaspat lansatul Ducati XDiavel, cu ai sai 156 cp, se afla in pericol.

O privire asupra stilului si infatisarii viitorului model Octane, in primul teaser, ne sugereaza ca va fi aproape identic cu conceptul Combustion, construit de Zach Ness de la compania de customizare Arlen Ness Motorcycles din California si prezentat in New York, in luna decembrie.

Victory Octane va fi lansat pe 19 februarie, pana atunci teasere video! - XDiavel  

In tot cazul, a fost anuntata data de 19 februarie ca fiind data la care va fi lansata sau macar infatisata in toata splendoarea ei. Sa asteptam inca putin peste o saptamana si sa vedem ce va fi.

Victory Octane va fi lansat pe 19 februarie, pana atunci teasere video! - Victory