Vehicule 100% electrice Tazzari Zero


Vehicule 100% electrice Tazzari Zero
  29.03.2018

Piata auto este revolutionata de patrunderea noilor autovehicule pur electrice, cu zero emisii poluante CO2. Tranzitul de la modelele traditionale la cele moderne cu motor electric pe inductie nu presupune dificultati, pentru ca o data achizitionata masina electrica preferata, puteti nu doar sa recuperati rapid investitia, ci sa economisiti si in acelasi timp sa beneficiati de deplasari mult mai agreabile pe strazile aglomerate din orasele mari.

Lineup-ul 2018 Tazzari Zero se bazeaza pe tehnologii avansate, iar designul minimalist caracteristic denota o eleganta simpla, cei interesati avand la dispozitie o paleta bogata de combinatii atractive de culoare pentru interior si exterior.

Dedicat evolutiei continue, producatorul italian Tazzari, un pionier in domeniul autovehiculelor electrice cu sediul in Motor Valley, a initiat in 2006 Proiectul Zero urmarind crearea de modele destinate preponderent rularii in mediul urban si adresate unui public educat, cu o viziune proaspata in ceea ce priveste alternativele la mijloacele de transport traditionale cu motor pe combustie.

 

Vehicule 100% electrice Tazzari Zero  - masini electrice

 

Fie ca vorbim de modelul Tazzari Zero EM2 Space, fie de Tazzari Zero Junior sau Tazzari Zero City, este important de stiut ca fiecare produs care iese pe usa fabricii este rezultatul a jumatate de secol de dezvoltari si cercetari in domeniu.

Sasiul inovativ ultra usor din otel si aluminiu este doar un exemplu in acest sens.

Bateriile litiu care asigura incarcarea cu energie constituie un alt avantaj demn de atentia soferilor. Acestia nu vor mai fi obligati sa petreaca timp stand la coada in benzinarii pentru a alimenta si nici sa cheltuie sume enorme pentru mentenanta si utilizare. Bateriile litiu garanteaza atat performante, cat si o buna autonomie (pana la 200 km) si permit cicluri de incarcare repetate, inclusiv prin intermediul unei prize standard, in mod confortabil, din confortul propriei case.

Prezentat in cadrul Show-ului Bologna Motor din decembrie 2009, primul model de masina electrica Tazzari Zero a fost supus testelor pe mii de kilometri de sosea, dovedind fiabilitate si manevrabilitate crescute.

In afara tehnologiilor de ultima generatie din dotare, modelele Tazzari Zero sunt echipate cu jante, plafon si caroserie personalizabile separat. Imaginati-va ca puteti alege din cele pana la 8000 de configuratii si combinatii diversificate cromatic! In ceea ce priveste interiorul, acesta impresioneaza prin eleganta care trimite cu gandul la stilul italian si este in intregime realizat din piele ecologica lucrata manual, cu nu mai putin de 15 optiuni de culoare.

Vehicule 100% electrice Tazzari Zero  - tazzari zero        Vehicule 100% electrice Tazzari Zero  - tazzari zero

Sub capota modelelor Tazzari Zero EM2 Space si Tazzari Zero City veti descoperi un motor electric pe inductie, capabil de 20 cai putere cu autonomie de pana la 200 Km datorita tehnologiilor de eficientizare a consumului si a sasiului din otel usor, responsabil de o greutate de numai 550kg.

Alte specificatii

- suspensii de tip MacPherson
- sistem electric de frânare cu 4 discuri
- tehnologie Kinetic Energy Recovery pentru economie de energie la frânare
- sistem ABS
- spațiu extins de depozitare de 400L
- greutate de numai 550Kg
- viteză maximă de 100Km/h
- Easy Charge cu opțiunea de a încărca bateriile la priza obișnuită de acasă
- computer de bord integrat cu 4 moduri de pilotare Race/Standard/Economy/Rain
- sistem integrat de infotainment cu bluetooth și port USB, touch și monitor de 7 inch
- difuzoare 2-way Full Range
- schemă de culoare complet personalizabilă
- interior din piele ecologică, făcut de mână, 15 opțiuni de culoare
- sistem electric de încălzire
- lumini LED
- geamuri electrice
- sistem anti-furt
- priză USB
- sistem dezghețare lunetă
- jante din aluminiu cu 5 spițe.

 

Automobilele pur electrice Tazzari Zero concureaza pe piata cu modelele electrice fabricate de Volkswagen, Mitsubishi, Kia, Renault, Nissan, Tesla, BMW sau Mercedes-Benz, fiind disponibile la un raport excelent pret vs. calitate.  

Vehicule 100% electrice Tazzari Zero  - tazzari zero

Tag-uri

tazzari zero, masini electrice,

© 2019 atvrom.ro Toate drepturile rezervate