Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Vanzarile de ATV-uri in scadere si in Germania


Vanzarile de ATV-uri in scadere si in Germania
  25.03.2010

Vanzarile de ATV-uri si quad-uri au inregistrat o scadere semnificativa in ultimul an atat in Romania cat si in alte tari europene. Acest trend descendent al vanzarilor este de-asemenea inregistrat si pe piata de motociclete din intreaga lume, companii ajungand chiar sa-si inchida portile, asa cum a fost cazul producatorului Buell.

Daca in tara noastra, numarul de ATV-uri si quad-uri vandute a fost influentat de criza economica intr-o masura mai mare decat tarile vestice, iata ca si in Germania cifra de afaceri a dealerilor de profil este in continua scadere.

Mai exact, in prima luna a anului 2009 s-a inregistrat o scadere cu 28% a vanzarilor, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2008. Iar in luna ianuarie a anului curent, vanzarile au fost cu 17% mai reduse decat numarul inregistrat in anul 2009.

In 2009, in Germania s-au vandut in total 23.000 de unitati de ATV-uri si quad-uri, luand in considerare si faptul ca in acesta tara competitia interna este mult mai acerba decat la noi. Avand in vedere ca sezonul cald de-abia a inceput, urmeaza sa vedem evolutia pietei moto si ATV in perioada urmatoare, atat in Romania, cat si in alte tari europene.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate