Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

UTV-ul Kawasaki Teryx 750 FI 4x4


UTV-ul Kawasaki Teryx 750 FI 4x4
  31.03.2010

Noul model Kawasaki Teryx 750 FI 4x4 RUV din 2010 are un look complet schimbat, cu partea frontala redesenata care beneficiaza si de o noua capota mult mai usor de deschis care permite accesul la suspensii si la radiatorul marit pentru o racire si imbunatatita.

Un portbagaj cu o capacitate de 227 kilograme, tractiune integrala cu control la derapaj "Limited and Variable slip" si capacitatea de tractare de 589 kilograme sunt cateva din specificatiile noului model.

Motorul V-Twin FI de 749 cc are o acceleratie rapida si usoara, fara vreun timp de intarziere a raspunsului. Controlul directiei nu necesita un efort prea mare, iar anvelopele din dotare sunt Maxxis de 26" cu jante din aluminiu.

In privinta ergonomiei, producatorii modelelelor side by side tind de obicei sa scoata din ecuatie si confortul conducatorului. Insa nu este cazul si cu Teryx, un UTV la care soferul are controlul vehiculului, cu o pozitie perfecta atat la plimbarile reacreationale cat si la operatiunile mai agresive. Toate indicatoarele de pe bord sunt usor vizibile, iar schimbatorul de viteze si butonul pentru 4WD sunt accesibile si cand ai centura pusa.

Kawasaki ofera o varietate de modele Teryx, de la variantele standard, pana la modelele Editie Limitata care beneficiaza de o multime de optiuni si dotari. Asadar, daca va doriti un model UTV care se pozitioneaza la granita intre sport si utilitar, Kawasaki Teryx 750 FI 4x4 este alegerea perfecta.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate