Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Utilizarea troliului pentru ATV


Utilizarea troliului pentru ATV
  14.05.2020

Tu stii cum sa utilizezi corect troliul din dotare ATV-ului tau? Mai devreme sau mai tarziu, pe traseu poti intampina situatii in care vehiculul sa ramana impotmolit. Iata ce lucruri sa NU faci cand operezi troliul! 

Daca ATV-ul este blocat sau suspendat si vrei sa folosesti troliul, nu manevra cablul de otel al troliului cu mainile goale. Te sfatuim sa iti protejezi mainile cu o pereche de manusi pentru off road. De asemenea, nu lasa cablul troliului sa alunece pe maini, chiar daca porti manusi. Sarma de otel roade manusile, iar mici bucati de sarma pot deteriora manusile si te poti rani.

Nu actiona troliul tinand de carlig! Multe trolii pentru ATV au o chinga atasata de carlig, tocmai pentru a preveni o situatie neplacuta. Este tentant sa tii carligul cat timp cablul se infasoara pe tamburul troliului, insa este posibil sa iti prinzi degetele in scripetul rolei.

Nu infasura cablul in jurul unui copac! Daca te trezesti cu vehiculul ATV / side-by-side blocat in mijlocul naturii, nu infasura cablul troliului in jurul copacului! In schimb, cu ajutorul unei chingi late de minim 8 cm (3 inch) pe care o infasori in jurul copacului, poti prinde carligul. 

Nu actiona troliul continuu! Poti preveni supraincalzirea troliului daca operezi accesoriul in socuri scurte. Totodata, este preferabil sa lasi ATV-ul pornit. Troliul are nevoie de multa putere si risti sa moara bateria, ramanand impotmolit pe traseu.

Tag-uri

trolii, troliu atv, accesorii atv,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate