Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Ursus Alcohol Free Track- URBAN OFFROAD


  04.12.2008

Intre 5 si 7 decembrie, se va desfasura “Ursus Alcohol Free Track”, singura competitie de off-road urban din Europa. Organizatorii promit cea mai notabila manifestare off-road a anului, singura de acest fel desfasurata vreodata intr-un peisaj urban.

Evenimentul este prilejuit de lansarea unui nou ambalaj URSUS Fara Alcool la cutie de 0,5L.
“URSUS Alcohol Free Track” va avea loc pe platoul din Parcul Tineretului si marcheaza lansarea oficiala a unui nou ambalaj pentru URSUS Fara Alcool: cutia de 0,5L.

In competitie se pot inscrie toti pasionatii de off-road, cu propriile autovehicule, intr-una dintre cele trei categorii: hobby, open si extrem. Inscrierile se realizeaza online pe site-ul dedicat, www.ursusfreetrack.ro, pana pe 25 noiembrie, iar pentru clasa Hobby, destinata concurentilor cu masini nepregatite (standard) sau putin pregatite inscrierile sunt valabile si in ziua competitiei, 5 decembrie.

Evenimentul organizat de URSUS va gazdui, pentru prima data in Romania, o competitie de off-road urban, demonstratii cu celebrele Monster Truck si alte cateva momente speciale. Vizitatorii ii vor putea urmari pe Mihai Stoichescu, cel mai bun stunt rider roman si pe Zoltan Angyal, unul dintre cei mai buni stunt rideri din Europa.

“De aceasta data am ales sa facem o lansare cu totul deosebita pentru consumatorii nostri. Ne-am gandit sa aducem o competitie off-road in inima Capitalei pentru a le usura accesul la o manifestare care prin natura se adreseaza in general doar unor grupuri limitate, atat pentru piloti cat si pentru spectatori. Vrem sa facem ceva nou si antrenant care sa reflecte cat mai bine spiritul Ursus Alcohol - Free. Pregatim trei zile cu 0% alcool si 100% aventura care se vor transforma cu siguranta intr-un eveniment unic”, adauga Harry Ioncica.

Competitiile demareaza zilnic la ora 12:00 pe traseul special amenajat pe grade de complexitate diferite, toate insa la fel de spactaculoase. Pe langa confruntarea pilotilor cu obstacole, cascadorii si demonstratii, URSUS Alcohol Free va sustine din plin voia buna cu cate un concert, in fiecare zi de la ora 16:00: Cassa Loco, Suie Paparude si Parazitii.

Campania de comunicare cuprinde spot TV si radio, panotaj stradal, inserturi in print, bannere online si un site dedicat. Campania are rolul de a anunta evenimentul pentru marele public si de a atrage participanti pentru probele din competitie. In saptamana premergatoare competitiei doua Monster Truck-uri vor promova evenimentul in doua zone centrale din Bucuresti: Piata Alba Iulia si Piata Victoriei.

Se anunta un super show !


Sursa: xtrem.ro
Autor: xtrem

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate