Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Optimizari pentru linia 2019 Can-Am


Optimizari pentru linia 2019 Can-Am
  27.02.2019

Compania Can-Am nu a precupetit niciun efort pentru a domina piața de SSV-uri încă de când au anunțat planul de a lansa câte un model nou la fiecare 6 luni.
Printre modelele sezonului 2019 care au primit upgrade-uri importante se numără Can-Am Maverick Sport, Outlander și Renegade 2019.

2019 Maverick Sport
Anunțat din aprilie anul trecut, vehiculul SXS Maverick Sport este acum disponibil la dealerii autorizați, gata să pornească la drum. Noua „jucărie” se bazează pe un motor Rotax de încredere care livrează 75 sau 100 cai putere, în funcție de pachet.

Sistemul QRS (Quick Response System) contribuie la livrarea ușoară a puterii și favorizează controlul la pilotare in cele mai diversificate conditii de teren. De asemenea, Maverick Sport vine dotat cu filtre de aer de ultimă generație și protecție electronică pentru curea, fapt ce asigură o viață mai lungă a curelei.

Atenția inginerilor și designer-ilor pentru ergonomie se întrevede din noile dotări aduse cockpit-ului - spațiu mai mare, diverse setări ajustabile, capacitatea mărită de încărcare și rezervorul de combustibil de 37 litri.

Nu în ultimul rând, amortizoarele Fox 2.0 Podium, anvelopele de 27-inch tires și garda la sol de 12 inch lucrează împreună pentru a oferi performanțe premium despre care producătorul canadian spune că Maverick Sport este capabil să le livreze atât pe traseu, cât și atunci când vine vorba despre aplicații utilitare în jurul fermei, de exemplu.

2019 Outlander si Renegade
Atât ATV-urile Outlander, cât și modelele Renegade au primit o lista lungă de optimizări pentru 2019, iar Can-Am și-a atins astfel obiectivul de a le conferi un plus de manevrabilitate, putere mai mare, accesibilitate sporită. Intervențiile legate de caracteristicile de manevrabilitate au început prin adăugarea unor noi suspensii, a unei bare de protecție frontale și a brațelor în A frontale pentru a mări garda la sol.

Optimizările care țin de suspensii au fost aplicate atât la vehiculele Outlander, cât și familiei Renegade. Totuși, numai Outlander a primit update-uri la motor. În ceea ce privește versiunea de ATV cu motor 1000R, aceasta a atins apogeul în industria de ATV-uri cu 91 cai putere. Variantele de motorizări mai mici de asemenea oferă putere de top, modelul de 800cc livrând 78 cp, cel de 700cc oferind 62 cp, în timp ce versiunea de 500cc oferă 48 cp iar cea de 400cc livrează 38 cp.

Motorizarea 1000R dispune de sistemele avansate Intelligent Throttle Control (iTC), trei moduri de pilotare și de sistemul fly-by-wire pentru accelerație care înlocuiește setup-ul tradițional. Capacitatea de tractare și remorcare de asemenea a fost augmentată prin adăugarea unui troliu de ultimă generație.

În ceea ce privește aspectul, ATV-ul Outlander a primit roți de 14 inch, o bară rezistentă frontală și afișaj digital modern 4,5 inch. Combinând performanțele cu o estetică deosebită, ATV-urile Can-Am Outlander și Renegade sunt concurenți serioși în lumea off road-ului.

Tag-uri

can am, atv, ssv, outlander, renegade, maverick sport,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate