Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Universitatile din SUA isi iau ATV-uri Polaris


Universitatile din SUA isi iau ATV-uri Polaris
  28.04.2010

Polaris Industries Inc. a anuntat de curand incheierea unui contract de achizitii foarte important cu institutia educativa "Educational and Institutional Cooperative Purchasing"(E&I) din Statele Unite ale Americii. Conform acestui contract, diverse vehicule marca Polaris vor putea fi utilizate in cadrul acestor institutii ale E&I.

"Educational and Institutional Cooperative Purchasing" este cea mai mare cooperativa cu buget privat la nivel de invatamant superior pe teritoriul SUA si insumeaza un total de 1.700 de colegii, universitati sau alte organizatii de educatie.

E&I aduce un plus de valoare institutiilor de invatamant cu ajutorul unei oferte diversificate si solutii de inalta calitate care au in acelasi timp un cost redus si un timp consumat minim, cu o varietate de contracte si servicii. Polaris urmareste beneficiile obtinute prin apartenenta la portofoliul colaboratorilor E&I, datorita inregistrarii unei cresteri pentru cererea produselor lor in scoli, colegii sau universitati.

Acest contract produce efecte juridice inca de la 1 martie 2010, moment de la care vehicule care reprezinta obiectul acestui contract sunt ATV-uri, UTV-uri Ranger, vehicule electrice EV LSV sau snowmobile.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate