Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Turbo kit-ul Bikeman Performance pentru atv Polaris RZR


Turbo kit-ul Bikeman Performance pentru atv Polaris RZR
  08.04.2010

BMP a lansat de curand un kit turbo care se monteaza foarte usor si repede. Acesta are un pret accesibil, este fiabil si va poate chiar dubla caii putere stoc.

Cei de la BMP au folosit pentru alimentare un sistem turbo Garrett. In plus kit-ul beneficiaza si de un sistem de evacuare silentios. Datorita pozitiei circuitului turbo, acest set are un timp de raspuns foarte scurt, fiind astfel potrivit pentru orice tip de vehicul si performanta.

Kit-ul contine 2 optiuni, in functie de rezultatele dorite. Prima etapa contine urmatoarele elemente: Turbo Charger, BMP Full Turbo Exhaust, BMP Intake Kit, Turbo Adjustable Fuel Controller, Charge Tube & Boots, Boost Gauge. Cu aceasta puteti mari la 10 psi.

Etapa a doua are in plus un injector auxiliar, in acelasi timp imbunatatind controlul combustibiluliui pentru a se adapta schimbarii necesare. Astfel vei putea utiliza combustibil cu o cifra octanica mai mare si vei avea pana la 20 psi. In plus, este de recomandat sa folositi si un kit intercooler pentru rezultate maxime.

Intreg sistemul are o carcasa pentru a fi protejat in conditii mai dificile de deplasare. Pretul de vanzare pentru acest kit este de $2995.95. Mai multe detalii de la BMP Bikeman Performance gasiti pe site-ul lor oficial
www.bikemanperformance.com


© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate