Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Tryonic Feel 3.7: Protectia pentru coloana


Tryonic Feel 3.7: Protectia pentru coloana
  16.12.2010

Este potrivita si motociclistilor si celor care practica sporturile de iarna, deoarece protejeaza extrem de bine coloana vertebrala, oferindu-i celui care o poarta siguranta de care are nevoie. Spre deosebire de alte asemenea accesorii, protectia pentru spate Feel 3.7 de la Tryonic acopera o suprafata mult mai mare din zona dorsala, astfel incat in cazul unei lovituri, riderul nu are de suferit. Prin ce se deosebeste aceasta protectie de altele existente pe piata? In primul rand prin faptul ca partea din interior este prevazuta cu o suprafata spumata, cu grosimea de 10 mm, iar in al doilea rand datorita mecanismului Tryonic Vertebra care ofera o mai mare libertate de miscare, se potriveste perfect anatomiei pilotului comparativ cu alte protectii pentru coloana.

Dar ce este cel mai important, acest accesoriu isi merita pe deplin numele de "protectie" pentru spate, deoarece in cazul unui impact, partea din mijloc, care este cea mai afectata, are o rata de absorbtie a socurilor de 3.7kN (kilo-newton), aceasta valoare clasand-o printre cele mai bune de pe piata.

Prevazut cu sistem de reglare pentru talie, acest accesoriu poate fi fixat foarte rapid pe corp, oferind pilotului maximum de confort in timpul rularii cu motocicleta, ATV-ul sau snowmobilul.


 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate