Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Trollway, si la gara si pe scuter


Trollway, si la gara si pe scuter
  08.12.2010

Mai este putin si va pregatiti de concediul de sarbatori. Aveti o multime de bagaje,  doamnele mai pretentioase se plang ca gentile nu li se asorteaza cu nuanta ojei sau a rujului.....o adevarata catastrofa. Italienii vin cu o solutie si aduc un concept Trollway.

Extrem de sic, avand semnatura fabricantilor din Peninsula, acest accesoriu beneficiaza de un design original, astfel incat nu va veti confrunta cu neplacerea de a vi se confunda bagajul la aeroport. Pur si simplu este imposibil sa se intample asa ceva. Disponibil intr-o gama larga de culori, atat pentru gusturile domnilor cat si ale domnitelor pretentioase (de la roz pufos la albastru metal si camuflaj), Trollway este rezistent la impact si usor de manevrat, precizeaza trollway.it.

In cazul in care in sezonul cald aveti, din intamplare, si un scuter sau vreo barca, pe acasa, acest accesoriu se poate atasa usor si pe vehicul, deoarece beneficiaza de un sistem de prindere cu cheie. Pentru acest lucru scoateti din buzunar 249 euro sau 389 euro (varianta Gold Limited Edition).

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate