Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

MSR nu au tort, ci gama Velocity X


MSR nu au tort, ci gama Velocity X
  23.11.2010

Fie ca detineti un vehicul cu doua sau patru roti, echipamentul de protectie este vital, iar casca este un accesoriu de a carui calitate trebuie sa se tina musai cont.

 Cu o experienta de peste 40 de ani in producerea de echipamente moto, (varsta pe care sarbatoresc acum, in pragul iernii) cei de la MSR scot in lumina reflectoarelor linia Velocity X. Invitatii la petrecere nu trebuie sa sufle in nicio lumanare de pe tort, ci doar sa admire modelul full face motocross Velocity X 40 Fracture. Confectionata din material usor, (combinatia carbon-fiber/kevlar nu mai are nevoie de nicio prezentare), casca ofera o protectie maxima oricarui pilot, indiferent ca este rider la curse sau iese la plimbare doar la sfarsit de saptamana. Accesoriul beneficiaza de un sistem de inchidere performant, care fixeaza casca in timpul rularii iar pernutele din interior sunt detasabile si lavabile.

MSR pun accent si pe partea grafica a castii, motiv pentru care gama de culori este extrem de atragatoare chiar si pentru cei mai carcotasi. MSR ( adica Malcolm Smith Racing) a inceput aventura in 1971 cand legenda motocross Malcolm Smith a hotarat sa puna bazele unei companii care produce echipamente de protectie pentru pilotii participanti la acest tip de curse moto. In momentul de fata, compania nu este specializata numai in fabricarea produselor motocross, ci s-a extins si pe sectorul pieselor de schimb dirt bike, al armurilor si al echipamentelor casual.


© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate