Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Cele mai ravnite side-by-side-uri in 2019


Cele mai ravnite side-by-side-uri in 2019
  10.07.2019

Este dificil sa realizezi un top al celor mai bune side-by-side-uri. Avand in vedere multitudinea de modele disponibile pe piata si preferintele fiecarui rider, aspect care atarna greu in luarea deciziei, ne raportam in cele ce urmeaza la 5 SXS-uri care domina segmentul in momentul de fata. Maine nu este exclus ca locul acestora sa fie luat de alte modele care vor ului publicul iubitor de off road prin tehnologia avansata din dotare care le confera abilitati deosebite.

YAMAHA WOLVERINE X2 R-SPEC
Nu a durat mult de la lansarea lui X4, pana ce Yamaha a introdus si populara versiune Wolverine care poate acomoda doi pasageri. Am amintit de X4 deoarece Yamaha Wolverine X2 R-Spec se bazeaza pe aceeasi motorizare 847cc parallel twin si dispune de acelasi sasiu. Zona dedicata depozitarii ofera multiple optiuni in vederea rezolvarii de sarcini diverse. Totusi, caracterul recreational al modelului este cel care primeaza, tentand amatorii de aventuri outdoor. X2 beneficiaza de noul sistem Adventure Pro GPS. La fel ca modelul anterior, dispune de amortizoare piggyback KYB. Modelele de SSV-uri R-Spec vin dotate cu jante din aluminiu si protectie la soare. Vezi gama SxS Polaris 2019

CAN-AM MAVERICK SPORT 1000R
Constructorul canadian a impresionat un public larg prin adaugarea in portofoliu a lineup-ului X3 si prin introducerea in gama Maverick a modelelor Trail si Maverick Sport. Acesta din urma este capabil sa livreze 100 cai putere si promite distractie la superlativ celor insetati de adrenalina. Nu este de mirare ca multi isi doresc acest side-by-side Can-Am in propriul garaj, atuurile constand in puterea de varf, cockpitul Ergo-Lok confortabil si spatios si o agilitate de invidiat datorata sistemului modern de suspensii cu amortizoare FOX 2.0 Podium (cursa 11.5 inch, respectiv 12 inch), in combinatie cu ampatamentul mai lung de 90.6 inch.

Maverick Sport este alimentat de un motor Rotax V-Twin 976cc si imprumuta de la X3 radiatorul repozitionat si de la Maverick X3 filtrul de aer Donaldson alaturi de sistemul de esapament avansat.

POLARIS RANGER XP 1000 CREW
Producatorul american Polaris isi consolideaza pozitia pe piata cu modelul optimizat Ranger XP 1000 Crew 2019. Daca sezonul trecut am asistat la imbunatatirea modelului XP 1000 bazata pe sugestiile din partea clientilor, Polaris are din nou ocazia sa faca senzatie cu un vehicul utilitar-recreational cu 6 locuri plasat in fruntea clasei din care face parte.

Pe scurt, principalele puncte forte: motorizarea 999cc ProStar cu 2 cilindri, 4 timpi capabila sa produca 82 cp; capacitatea crescuta de tractare si de remorcare; garda la sol crescuta; accesorizare mai usoara in functie de necesitati etc.

CF MOTO ZFORCE 1000 EPS LX
Brandul chinez de ATV-uri si UTV-uri se alatura listei cu o propunere serioasa pentru riderii care practica un stil de pilotare agresiv. SSV-ul sport CF MOTO ZFORCE 1000 EPS se bazeaza pe un motor 962.6cc V-twin, 4 timpi, 8 valve, racire pe lichid. Cu un cuplu incendiar de care iei act pe portiunile tehnice si 80 cai, suficient pentru o doza de senzatii tari pe traseul preferat, ZForce de fata este un vehicul 4x4 distractiv de manevrat. In plus, accesoriile oferite ca standard sunt o bila alba pentru acest SSV 1000cc: servodirectie EPS, troliu, oglinzi, CVTech, parbriz, acoperis.

Tag-uri

side by side, can am, polaris, yamaha wolverine x2 r spec, zforce 1000,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate